MOJA DEVOJKA JE BOMBA, A VARAM JE SA ŽENOM KOJA JE 22 GODINE STARIJA OD MENE: Obožavam je zbog 1 STVARI!
Žena, ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

ne zna šta ga je snašlo

MOJA DEVOJKA JE BOMBA, A VARAM JE SA ŽENOM KOJA JE 22 GODINE STARIJA OD MENE: Obožavam je zbog 1 STVARI!

Ne zna kako da se izvuče iz komplikovanog ljubavnog trougla

Objavljeno:

Jedan Englez se našao u velikom problemu kada je devojku prevario s mnogo starijom ženom, i sada ne zna šta da radi.

– Ja imam 26, a moja devojka 22 godine. Ona je predivna, izgleda neverovatno, i svi moji prijatelji mi zavide zbog nje. Međutim, iako sam znao da rizikujem da sve upropastim, prevario sam je sa ženom koja ima 48 godina – priznaje on.

– Moj prijatelj ima pab, i povremeno ga menjam za šankom. Primetio sam da svakog četvrtka dolazi žena koja uvek sedi na kraju šanka i često proćaska sa mnom. Ona izgleda sjajno i nikad ne biste pretpostavili da je 22 godine starija od mene – priča mladić i nastavlja:

– Jedne večeri smo se zaneli u priči o ona me je otvoreno ptala kakav mi je seksualni život. Rekao sam joj da živim sa devojkom, koja je za mnoge muškarce, žena iz snova. Odmah se uhvatila za tu rečenicu: Mnogi muškarci, i pitala je šta je to što mi nedostaje. Otvorio sam dušu i priznao joj je da je naš seksualni život veoma dosadan.

– Konstatovala je da ja mogu bolje od toga i predložila mi je da kada završim sa smenom, odem s njom kući, pa ćemo videti šta će se dogoditi. Pristao sam i seks je bio sjajan, pun strasti i toliko različit od vođenja ljubavi sa mojom devojkom. Moja ljubavnica je fantastično građena i voli sve da proba u krevetu, a obožava da me oralno zadovoljava – iskren je Britanac.

– Sada stalno razmišljam o njoj i jedva čekam da dođe četvrtak. Sa devojkom sam već dve godine u vezi, ona se odlično slaže sa mojom porodicom i svi je vole. Ipak, ja nisam srećan i sada sam u velikoj dilemi šta je ispravan potez – iskren je on.

– Problem je u tome što znam da će moja devojka biti uništena ako je ostavim, a ne znam ni kako će da preživi bez moje plate zaključio je Englez.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.