(NE)OČEKIVANO: Ovi ZNAKOVI već na prvom sastanku GUŽVAJU krevet, dok se JEDAN među njima na to zgražava
Foto: pixabay.com

POZNATO?

(NE)OČEKIVANO: Ovi ZNAKOVI već na prvom sastanku GUŽVAJU krevet, dok se JEDAN među njima na to zgražava

Dva su znaka, prema astrološkoj analizi, najspremniji na 'ići do kraja' s nekim koga su tek upoznali, ako osjete da je 'kemija' jaka, a jedan znak Zodijaka uvijek će radije pričekati

Objavljeno: 12:32h

Više od 15 posto Vodolija kaže da kod njih prvi spoj obično završava seksom, zato jer žele znati valja li taj aspekt odnosa te ima li smisla nastaviti se viđati, pokazalo je istraživanje online dating web stranice Plenty of Fish.

Osim toga, pripadnici ovog horoskopskog znaka žele proveriti ima li seksualne hemije te ne vide ništa loše u ranom stupanju u odnose, gde se prvenstveno pouzdaju u svoj instinkt. To će prvenstveno učiniti ako im se neko doista sviđa, što kod njih može biti često.

Ni Ribe nisu daleko

Drugi po redu horoskopski znak koji je voljan 'ići do kraja' na prvom spoju su Ribe, a 11 posto pripadnika ovog znaka priznalo je kako im je to praksa.

Vage su 'najčednije'

Najmanje šanse seksu na prvom spoju daju Vage, koje smatraju takvo ponašanje bezveznim, oni vole igre zavođenja i iščekivanja, a važno im je i dobiti osećaj poštovanja te stvaran uvid u slaganje ličnosti.

Osim toga, ovo je istraživanje pokazalo da se barem 37 posto ljudi 'vodi' horoskopom, barem u ljubavnim stvarima, a 20 posto njih kaže da ne bi davali potencijalnom partneru šansu ako im njihovi astrološki aspekti nimalo ne odgovaraju, piše The Sun.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.