RODILA JE SINA, A NAKON PAR SATI, OTKRILA JE ISTINU: Kada je saznala šta joj je MAJKA radila, ODSEKLA SE! (FOTO)
Džes Aldridž i Rajan, Foto: Printscreen/facebook

horor

RODILA JE SINA, A NAKON PAR SATI, OTKRILA JE ISTINU: Kada je saznala šta joj je MAJKA radila, ODSEKLA SE! (FOTO)

Otac dvoje dece pobegao je sa svojom taštom i to samo nekoliko dana nakon što je sa njenom ćerkom dobio sina

Objavljeno:

Džes Aldridž (24) čekala je drugo dete sa svojim dečkom Rajanom Šeltonom (29) kada je odlučila da se preseli kod svoje majke Džordžine i njenog muža Erika, kako bi joj bilo lakše posle porođaja.

Kako prenosi Dejli mejl, tašta je ubrzo počela da flertuje sa zetom, i to dok je njena ćerka bila trudna.

A kada se Džes vratila iz bolnice kući, imala je šta i da vidi - njena majka pobegla je sa njenim dečkom, sa kojim se uselila u novi stan.

- Ovo je neverovanta izdaja. Očekujete da će se baka zaljubiti u tek rođeno unuče, a ne u zeta. Trebalo je da mi pomogne oko dece, a ne da ima aferu sa mojim dečkom - rekla je ogorčena Džes medijima.

Rekla je i da je dok je bila trudna primetila po malo čudno ponašanje kod dečka i majke, da su bili previše bliski i da su svako veče ostajali u kuhinji, gde su pili i šalili se. Kada ih je pitala o čemu se radi, porekli su da ima bilo čega između njih, ali se ispostavilo da je to laž.

Par
foto: Printscreen/facebook

Samo nekoliko sati nakon porođaja, stigla joj je poruka od oca njenog deteta da raskida sa njom nakon tri godine veze. Nakon što je stigla kući, shvatila je još goru istinu: da su njen dečko i majka zajedno pobegli da žive negde drugo.

Džes je ispričala da joj je majka nakon svega rekla da nije mogla ništa da učini jer se zaljubila u Rajana, a par je svoju vezu ozvaničio i na Fejsbuku.

(Espreso / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.