SVE KREĆE OD NOGU: Kako da se generalno osećate bolje – evo šta morate imati na nogama!
Foto: Promo

POMOZITE SVOM TELU

SVE KREĆE OD NOGU: Kako da se generalno osećate bolje – evo šta morate imati na nogama!

Problemi sa stopalima reflektuju se na ceo organizam, jer su akupresurne tačke povezane sa svim organima u telu

Objavljeno:

Ako tokom dana dugo sedite ili stojite, onda znate koliko je važno da obuća koju nosite bude udobna. Problemi sa venama, čukljevima, bol u kičmi i zglobovima, loša cirkulacija - sve su to posledice nepravilnog hodanja i neadekvatne obuće – pogledajte OVDE šta da radite.

Problemi sa stopalima reflektuju se na ceo organizam, jer su akupresurne tačke povezane sa svim organima u telu. Njihovim tretiranjem i masažom možemo poboljšati ali i ugroziti stanje organizma. Ako želite da budete zdravi krenite od stopala.

Trik koji koriste svetske zvezde da bi izdržale naporne nastupe i turneju sada je dostupan i kod nas – akupresurni ulošci sa magnetima se stavljaju u obuću i značajno utiču na udobniji i pravilniji hod.

***Odmah naručite za samo 790 rsd online OVDE ili nas pozovite na broj 011/6 888 999.***

Ulošci
foto: Promo

10 moćnih magneta vraća telo u pravilan položaj, a pravilno držanje je prvi uslov da telo radi kako treba.Telo pritiska magnete i svojim pritiskom ujedno se vrši akupresura tela koja doprinosi:

Smanjenju bolova u leđima i zglobovima

Boljoj perifernoj cirkulaciji

Udobnijem kretanju svakoga dana bez efekta trnjenja, bolova i težine u nogama.

Akupresurni ulošci odgovaraju svima – na njima su označene linije koje pokazuju broj obuće koju nosite. Sve što je potrebno je da isečete uložak do te linije, kako bi savršeno legao u vašu obuću.

Održavaju se veoma lako, pranjem u mlakoj vodi i prirodnim sušenjem.

***Uživajte u masaži dok hodate! Odmah naručite svog ličnog „masera“ za samo 790 rsd online OVDE ili nas pozovite na broj 011/6 888 999.***

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.