NIKAD VIŠE NEĆU DA RAĐAM: Majka doživela HOROR kad je ANESTEZIJA PRESTALA DA DELUJE usred CARSKOG REZA!
Džodi je doživela užas, Foto: Facebook printscreen

noćna mora

NIKAD VIŠE NEĆU DA RAĐAM: Majka doživela HOROR kad je ANESTEZIJA PRESTALA DA DELUJE usred CARSKOG REZA!

Uprkos traumatičnom iskustvu, Džodi je rodila zdravog dečaka

Objavljeno:

Majka koja se rodila obećala je da više nikada neće imati decu nakon što joj je epiduralna anestezija "prestala da deluje" na pola puta kroz carski rez, ostavljajući je u mukama od boli dok je osećala da joj lekari "cepaju stomak".

Džodi Marsden (27) iz Vejkfilda u Zapadnom Jorkširu, u petak 13. decembra prošle godine, nakon dva dana porođaja, hitno je hitno prebačena na carski rez nakon što su joj se otkucaji srca počeli smanjivati sa svakim kontrakcijama.

Lekari su joj dali epiduralnu, ubrizganu u kičmu, da bi ublažili bol. Anestezija je je u početku delovala, ali je da postepeno počinje da gubi svoju efikasnost.

Kad je Džodi shvatila šta se događa, bila je u tolikoj agoniji da su njeni prestravljeni vriskovi odjeknuli salom. Uprkos traumatičnom iskustvu, Džodi je rodila zdravog dečaka, Artura Džordža Marsdena.

foto: Facebook printscreen

- Čitavo iskustvo bilo je apsolutno zastrašujuće i totalno sam traumatizovana od porođaja. Nikad više neću imati drugu bebu, to je sigurno. Bila je to agonija. Osetila sam kako mi zapravo cepaju stomak dok mi trgaju mišiće. Bila sam u velikom bolu. Srećom doktori su mogli da vide da mi je neprijatno. - govori ona.

Uprkos brojnim kontrolama da bi se osiguralo da je ošamućena pre zahvata, epiduralna je prestala da radi tokom operacije.

Medicinari su požurili da daju Džodi još više lekova protiv bolova nakon što su primetili njen nemir, ali ona ih je "još uvek mogla osećati u svom telu".

foto: Facebook printscreen

U strahu da bi mogla da pretrpi moždani udar ili srčani udar zbog opasno povišenog krvnog pritiska, lekari su nakon porođaja bili primorani da je stave pod opštu anesteziju.

Nakon što su je nadgledali 16 sati, Džodi je konačno trebalo da vidi svog sina dan nakon rođenja i sada nastavlja sa oporavkom kod kuće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.