NISAM MOGLA DA VRIŠTIM, NI DA SE POMERIM! Budila se iz anestezije, pa shvatila da joj se događa UŽAS!
Foto: VK / Erika Bykova

jezivo

NISAM MOGLA DA VRIŠTIM, NI DA SE POMERIM! Budila se iz anestezije, pa shvatila da joj se događa UŽAS!

Njen lekar je optužen za sramno delo

Objavljeno: 14:09h

Ruskom lekaru Juriju Černikovu (59) preti šest godina zatvora zbog optužbe da je silovao udanu rusku modnu dizajnericu Eriku Bikovu (35) dok se budila nakon estetske operacije grudi kojoj se podvrgnula u jednoj bolnici u Samari.

Kako piše Dejli mejl, Bikova se odrekla prava na anonimnost pa je izjavila da se zbog učinka anestezije osećala "bespomoćno" i da nije mogla ni da vrišti ni da zaustavi napad.

Černikov je priznao da se upustio u polni odnos s modnom dizajnericom, međutim on tvrdi da je odnos bio saglasan i da mu je Bikova rekla da se "oseća dobro".

Majka jednog deteta Bikova, koja je otišla na operaciju kako bi "poboljšala oblik" svojih grudi, rekla je u televizijskom intervjuu da je stenjala jer nije mogla vrištati.

-Bila je to moja prva operacija u životu. Videla sam ga pre operacije. Došao je u moje odeljenje kako bi popričao sa mnom o rezultatima mojih predoperacijskih testova - rekla je Bikova.

- Moj je muž bio protiv operacije - verovao je da sam dovoljno lepa. Nakon operacije sam se ludački tresla, a onda sam samo čula glas: "Devojko, sve će biti dobro, sve će biti u redu." Bio je to glas anesteziologa koji me tada već dirao. Nakon toga je dopustio da radi stvari koje lekar ne sme da uradi. Silovao me. Bila sam u bespomoćnom stanju. U tom sam trenutku bila svesna svega, međutim moji su kapci bili teški. Nisam ih do kraja mogla ni otvoriti. Pokušala sam ga odgurnuti nogama, ali nisam uspela - rekla je Bikova i dodala da nije mogla nikoga dozvati u pomoć kao i da su ona i Černikov bili sami u sobi pored operacijske sale.

- U potpunosti sam verovala lekaru. Poverila sam mu svoj život i telo. Dugo se nisam uopšte mogla da nateram da o tome pričam s mužem.

Bikova rekla da je Černikova prijavila Ministarstvu unutrašnjih poslova u Samari istog dana kada je puštena iz bolnice.

- Ponudio mi je novac da povučen svoju žalbu - rekla je.

Bikova je opovrgnula tvrdnje da je spolni odnos bio auglasan, rekavši da se posle incidenta odmah poverila prijateljici. Otkrila je i da je sačuvala Černikovov "biomaterijal" kako bi mogla proći forenzičku analizu u policiji.

Černikov tvrdi da je bilo spolnog odnosa, ali da je bio saglasan.

-Stalno sam kontrolisao svoje postupke, sve dodire i lizanja. Ispitivao sam je li joj dobro, nanosim li joj bol. Ona je odgovorila da se oseća dobro - rekao je.

Lekar je rekao da je nad Bikovom izvršio polni čin i da je ona celo vreme držala raširene noge.

- Nije pokušala ništa da kaže i nije pokušala da spreči to što se događa. Nakon što je sve bilo gotovo, prestrašio sam se. Shvatio sam da mi moja deca, unuci i supruga nikada neće oprostiti- U tom trenutku nisam o ničemu razmišljao. Jedan drugi organ je mislio. - sramno je objašnjenje lekara.

Černikov je istražiteljima slučaja rekao da mu je Bikova posle polnog odnosa rekla da se tako dobro nije osećala već neko vreme.

Lekar je potom primio poziv od prijateljice modne dizajnerice koja ga je zamolila da dođe u bolnicu gdje se navodno silovanje dogodilo. Kada je došao tamo, žena mu je navodno rekla da bi Bikova mogla biti trudna. Bikova ga je posle zamolila da joj donese dokaz da ne boluje od nikakvih polno prenosivih bolesti, što je Černikov i uradio. Dizajnerka ga je potom obavestila da će ga prijaviti za silovanje.

Lekar je rekao da je svojoj supruzi Tatjani priznao polni odnos i da se ispričao dizajnerici.

- Sramotio sam se, molio sam je za oproštaj premda smo oboje znali da je odnos bio saglasan. Ona nije bila u bespomoćnom stanju. Mogla mi se suprotstaviti i tražiti da prestanem. - tvrdi lekar.

On je posle rekao da ga je Bikova tražila da je financijski obešteti za polni odnos.

Černikovov advokat Vadim Safronov je rekao da lekovi koje je Bikova dobila ne deluju tako da onemogućavaju kretanje, a njegov supruga Tatjana je rekla da ne veruje da je njen muž silovatelj već da je "samo pokazao slabost".

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.