VIRUSNE INFEKCIJE I KAKO IH POBEDITI: Sačuvajte zdravlje svoje porodice na ovaj potpuno prirodan način!
Ilustracija, Foto: Profimedia

VELIKA AKCIJA

VIRUSNE INFEKCIJE I KAKO IH POBEDITI: Sačuvajte zdravlje svoje porodice na ovaj potpuno prirodan način!

Srebro se koristilo kao najjači prirodni antibiotik. Zbog svojih pozitivnih dejstava na ceo organizam, srebro i danas ima široku primenu u svakodnevnom životu

Objavljeno:
  • 9

Virusne infekcije su uzrok pojave prehlade i gripa, za kojima mogu uslediti bakterijski uzrokovane upale uha, sinusa i respiratornih organa.

Jako je bitno voditi računa o higijeni – pravilno često pranje ruku, provetravanje prostorija i unos vitamina su od velike važnosti.

Takođe, u ovom prelaznom periodu, kao i tokom zimskih dana, važan je odabir „pomagala“ u održavanju ili lečenju problema sa disajnim putevima.

Srebro kao lek u ljudskoj upotrebi je još od davnina. Srebro se koristilo kao najjači prirodni antibiotik. Zbog svojih pozitivnih dejstava na ceo organizam, srebro i danas ima široku primenu u svakodnevnom životu. Širok spektar delovanja i visoka efikasnost čini ga savršenim izborom za prevenciju mnogih oboljenja. Nano čestiče čistog srebra su najefikasnija zaštita od pomenutih tegoba.

Sprej za nos i sinuse predstavlja odličnu antimikrobnu i antivirusnu zaštitu nosne duplje i sinusa omogućavajući vam zdravo i lako disanje. Ovaj sprej se sastoji od izuzetno efikasnih antivirusnih i antimikrobnih nano čestica čistog srebra kao i pažljivo odabranih prirodnih biljnih eteričnih ulja koja obnavljaju i štite vaše sinuse i sluzokožu nosa od raznih neugodnih infekcija, iritacija i alergija.

Koristi se po potrebi i u skladu sa navedenim uputstvom bez posebnih ograničenja. Preporučuje se za upotrebu kao preventiva i zaštita od raznih respiratornih infekcija i alergija, odraslim osobama i deci svih uzrasta iznad tri godine starosti.

Nano Silver sprej za nos i sinuse, može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom vrstom lekova, jer ne proizvodi nikakve sporedne efekte koji bi na bilo koji način umanjili njihovo dejstvo. U skladu sa zakonom, ovaj proizvod poseduje atest o mikrobiološkoj i hemijskoj zdravstvenoj ispravnosti odgovarajuće akreditovane laboratorije i potpuno je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Sprej za nos i sinuse možete poručiti OVDE, po sniženoj ceni od samo 840 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Pri kupovini bilo koja dva spreja, treći proizvod (još jedan sprej ili nano silver koloidnu vodu) koji sami izaberete dobijate gratis.

foto: Promo

Nano Silver sprej za grlo predstavlja izuzetno efkasno sredstvo u borbi protiv raznih adeno virusa, virusa gripa i mnogih drugih patogena koji se mogu pojaviti u usnoj duplji ili grlu. Ovaj sprej je idealna preventiva i zaštita tokom raznih respiratornih epidemija, jer kolonije virusa i bakterija uništava još na samom njihovom izvorištu odnosno u usnoj duplji i grlu pre njihovog daljeg širenja u druge delove ljudskog organizma.

Higijena vaših usta biće besprekorna, a loš zadah samo neprijatna prošlost. Pored izuzetno efkasnog antivirusnog i antimikrobnog dejstva nano čestica čistog srebra, pažljivo odabrana i potpuno prirodna biljna eterična ulja deluju blagotvorno na zaštitu i obnovu sluzokože usta i grla čineći vas zdravim i otpornijim na razne vrste infekcija i alergija koje mogu biti veoma neprijatne i mogu ozbiljno ugrožavati vaše zdravlje.

Nano Silver sprej za grlo, može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom vrstom lekova jer ne proizvodi nikakve sporedne efekte koji bi na bilo koji način umanjili njihovo dejstvo. U skladu sa zakonom, ovaj proizvod poseduje atest o mikrobiološkoji hemijskoj zdravstvenoj ispravnosti odgovarajuće akreditovane laboratorije i potpuno je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Sprej za grlo možete OVDE poručiti, po ceni od 900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Pri kupovini bilo koja dva spreja, treći proizvod (još jedan sprej ili nano silver koloidnu vodu) koji sami izaberete dobijate gratis.

foto: Promo

Srebrna nano voda je najbolji saveznik dobrog zdravlja i jakog imuniteta. Nano koloidna srebrna voda je po ukusu slična običnoj vodi sa malo metalnog ukusa. Posle kraće upotrebe primetićete da su vam zubi postali belji, da na njima nema naslaga, da ste se rešili upale desni i neprijatnog zadaha a šanse za dobijanja novog karijesa su minimalne. Bićete zaštićeni od epidemija gripa i respiratornih infekcija, očistićete svoj organizam od nagomilanih parazita i mikroorganizama, regulisaćete metabolizam i telesnu težinu.

Nano srebrnu vodu, možete poručiti OVDE, po ceni od 900 rsd, za 200 ml, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Pri kupovini dve nano srebrne vode, treću vodu, ili sprej po izboru, dobijate gratis.

foto: Promo

* Akcija 2+1 gratis traje do kraja meseca oktobra 2019.

** Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media