ISPLIVAO ŠOK SNIMAK PUTINA: Pitao dečaka gde se završavaju GRANICE Rusije, pa mu rekao samo OVO! (VIDEO)
Ruski predsednik i dečak, Foto: Printscreen/Youtube/ euronews

RUSKI LIDER

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK PUTINA: Pitao dečaka gde se završavaju GRANICE Rusije, pa mu rekao samo OVO! (VIDEO)

Na društvenim mrežama je isplivao snimak ruskog predsednika Vladimira Putina kada je prisustvovao dodeli nagrada Ruskom geografskom društvu u Moskvi

Objavljeno:

Rat u Ukrajini je i dalje u punom jeku i deluje kao da svakog nadolazećeg dana dobija novu proporciju. Specijalna operacija ruske vojske je danas ušla u 113 dan, a tenzije su sve veće i veće.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu.

Na društvenim mrežama je isplivao snimak ruskog predsednika Vladimira Putina kada je prisustvovao dodeli nagrada Ruskom geografskom društvu u Moskvi, 24. novembra 2016. godine.

1 / 8 Foto: Profimedia

Naime, ono što je privuklo ogromnu pažnju jeste detalj sa ovog video snimka gde ruski predsednik jednom od dečaka postavlja pitanje - gde se završavaju granice Rusije?

Mališan mu odgovara da se granice završavaju kod Beringovog moreuza sa SAD, a Putin mu na to odgovara - granice Rusije se NE ZAVRŠAVAJU.

Pogledajte snimak:

Vladimir Putin je dečaku nakon toga rekao da je u pitanju bila šala, a kako korisnici društvenih mreža komentarišu u pitanju je matematička pošalica - granice BILO KOJE zemlje su neprekidna linija i ne mogu se završiti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.