"ONI DOLAZE DA UNIŠTE PUTINA": Čuveni vidovnjak sve PREDVIDEO, ovo niko nije ni sanjao
Putinprevdiđanje, Foto: Profimedia

predviđanje

"ONI DOLAZE DA UNIŠTE PUTINA": Čuveni vidovnjak sve PREDVIDEO, ovo niko nije ni sanjao

Uri Geller veruje da će vanzemaljci intervenisati kako bi sprečili katastrofu

Objavljeno: 15:14h

Čuveni izraelski vidovnjak, medijum i “savijač kašika” Uri Geller (75) smatra da će vanzemaljci zaustaviti ruskog predsednika Vladimira Putina, ako pokuša da ispali nuklearne rakete, piše Dejli star.

On misli da će posetioci iz svemira koristiti naprednu tehnologiju da razbiju ruske bojeve glave.

– Jednim klikom na dugme možemo zaustaviti saobraćaj na mostu Golden Gejt u San Francisku i možemo da izbacimo radarske sisteme iz stroja. Danas možemo sve da uradimo sajberom napadom, a možete zamisliti šta tek vanzemaljci mogu da urade – kazao je on za ovaj britanski tabloid.

Geler uz to misli da bi vanzemaljci mogli da nas posete u narednih pet godina, i da će doći u miru. Predviđa da će sleteti na kultnu lokaciju poput misterioznog Uskršnjeg ostrva ili među piramidama.

– Ako vanzemaljska civilizacija sleti ovde, to neće biti invazija. Biće prijateljski nastrojeni. Da su bili neprijateljski raspoloženi prema nama, odavno bismo bili uništeni – smatra on.

Vladimir Putin
foto: Profimedia

Prema njemu, vanzemaljci nam neće dozvoliti da uđemo u nuklearni rat.

– Mislim da ne bi morali da slete zbog toga, da bi sprečili Putina da pritisne dugme. Postoji mnogo drugih načina. Pogledajte sajber ratove danas, pogledajte špijunažu danas. Verujem da postoji nekoliko vanzemaljskih obaveštajnih službi koje nas prate. Neki dolaze sa potpuno različitih mesta u univerzumu. Govorimo o tako sofisticiranom znanju koje ne možemo da shvatimo – objasnio je on svoju teoriju.

Geler je u prošlosti takođe tvrdio da je CIA testirala njegove misteriozne telepatske i telekinetičke moći u Nacionalnoj laboratoriji “Lorens Livermor” u Kaliforniji, gde su sprovedena istraživanja nuklearnog oružja.

Pritom kaže da su ga Amerikanci pozvali kada su Rusi trebali da potpišu Sporazum o smanjenju nuklearnog naoružanja 1991. godine. On tvrdi da je tada iskoristio snagu svog uma da ubedi jednog ruskog potpisnika da stavi pero na papir.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.