GRČKI PILOT KOJI JE UBIO SUPRUGU SMEŠTEN U ĆELIJU SA ALBANCEM UBICOM: Strahuje da će da ga LIKVIDIRA!
Babis Anagnostopoulos, Foto: Printscreen/Instagram

"GRČKI ALKATRAZ"

GRČKI PILOT KOJI JE UBIO SUPRUGU SMEŠTEN U ĆELIJU SA ALBANCEM UBICOM: Strahuje da će da ga LIKVIDIRA!

Babis je nedavno pretučen u zatvoru uoči transfera u grčki Alkatraz

Objavljeno:

Babis Anagnostopoulos, grčki pilot koji je osuđen za ubistvo supruge Karoline Krauč, smešten je u zatvorsku ćeliju sa muškarcem koji je takođe osuđen za ubistvo i sada strahuje za svoj život.

Babis (34), koji je prošlog meseca osuđen jer prošle godine ubio Karolinu (20) u njihovom luksuznom domu u predgrađu Atine pred ćerkom, a potom policiji prijavio da je Karolinu ubio provalnik, smešten je u ćeliju sa albanskim državljaninom i sumnja da ga je neko platio da ga ubije.

Babis je pre nekoliko dana prebačen u "grčki Alkatraz", a Karolinin otac kaže da se njegov bivši zet sada bori da ga vrate u zatvor u kojem je prethodno boravio.

- Čini se da mu se ne sviđa novi smeštaj i hoće da ga vrate u zatvor Koridalos, jer misli da bi tamo bio bezbedniji - kaže Babisov tast.

Karolinin otac kaže da ubica njegove ćerke strahuje da postoji više plaćenih ubica, koji hoće da ga ubiju.

- Veruje da ljudi sa kojima se družio, pre nego što je ubio moju ćerku, takođe žele da ga ućutkaju, da nešto ne bi otkrio. Lično, mislim da bi trebalo da se muči bar nekoliko godina pre nego što ga smaknu, a smaknuće bi trebalo da bude sporo - rekao je Karolinin otac David.

1 / 2 Foto: Instagram/Caroline Crouch

Grčki mediji su ranije pisali da je mogući motiv Karolininog ubistva činjenica da je "nabasala" na ilegalne aktivnosti svog supruga, a koji se tiču narkotika, te da je Babisu pretila da će ga prijaviti policiji.

Podsetimo, Babis je nedavno pretučen u zatvoru uoči transfera u grčki Alkatraz. Njega je pretukao zatvornik, rodom Gruzijac, a sumnja se da je to učinio iz osvete.

Naime, Babis je nakon ubistva Karoline tvrdio da je u njihov dom upala banda Albanaca ili Gruzijaca, koji su vezali njega, napali Karolinu, a potom pobegli iz kuće sa novcem i nakitom.

Istragom je ustanovljeno da Babis laže i on je uhapšen šest nedelja nakon Karolininog ubistva.

Njihova jednogodišnja ćerka Lidija sada živi sa Karolininim roditeljima u Grčkoj.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media