JEZIV ZLOČIN NA GRČKOJ PLAŽI: Otac (70) optužen da je SILOVAO ćerku, evo šta ga je odalo!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas!

JEZIV ZLOČIN NA GRČKOJ PLAŽI: Otac (70) optužen da je SILOVAO ćerku, evo šta ga je odalo!

Policija je u subotu uhapsila oca i privela ga i on je kasnije optužen za krivično delo silovanje, seksualno zlostavljanje i nasilje u porodici

Objavljeno:

Britanac star 70 godina optužen je da je silovao svoju 34-godišnju ćerku na plaži dok je bio na odmoru na grčkom ostrvu Krit.

Muškarac, čiji identitet nije otkriven, uhapšen je u subotu nakon što je njegova ćerka dva dana pre toga otišla u policiju i prijavila da je napadnuta.

Žrtva, koja je bila na odmoru, priznala je da je bila u alkoholisanom stanju i rekla je da se ne seća ničega o svom napadaču, osim da je nosio belu odeću.

Policajci koji su pregledali snimke sa nadzornih kamera rekli su da je ona sa ocem pila u baru kada je otac napravio nepristojne gestove prema svojoj ćerki, udario je u lice, pratio je, a potom je i silovao na napuštenoj plaži.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Policija je saopštila da su na snimcima nadzornih kamera videli da je upravo njen otac nosio potpuno belu odeću.

Inspektori su dodali da je, osim ogrebotina od kamenja i granja koje je bilo na plaži, devojka imala i povrede koje ukazuju da je žrtva silovanja. Oni su takođe tokom pregleda uzeli i DNK tragove sa njenog tela, piše Daily Mail.

Policija je u subotu uhapsila oca i privela ga i on je kasnije optužen za krivično delo silovanje, seksualno zlostavljanje i nasilje u porodici.

On sve vreme negira krivicu, a očekuje se da će rezultati DNK analize otkriti više detalja o ovom slučaju.

Iz policije je saopšteno da je devojka u šoku i da nikako ne može da poveruje da je njen otac bio u stanju da uradi tako nešto.

Grčki zakon dozvoljava smanjene kazne za osobe koje priznaju svoju krivicu i izvine se, a on se može primetiti i na one koji su optuženi za silovanje.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.