GRČKI PILOT OSUĐEN ZA STRAVIČAN ZLOČIN: Ugušio suprugu pred ĆERKICOM, oglasila se i porodica UBIJENE Karoline!
Babis Anagnostopulos, Foto: Printscreen/Instagram

PRESUDA

GRČKI PILOT OSUĐEN ZA STRAVIČAN ZLOČIN: Ugušio suprugu pred ĆERKICOM, oglasila se i porodica UBIJENE Karoline!

Babis Anagnostopoulos će svoju kaznu odslužiti u zatvoru Koridalos koji ima jedan od najgorih zatvorskih sistema u Evropi

Objavljeno:

Porodica ubijene Britanke Karoline Krauč pozdravila je 27-godišnju zatvorsku kaznu izrečenu njenom mužu ubici, grčkom pilotu Babisu Anagnostopoulosu.

Oni su rekli da Babis, koji je ugušio svoju suprugu pred njihovom ćerkicom i potom inscenirao provalu, nikada više neće videti Lidiju koja je u vreme zločina imala svega 11 meseci.

Karolinin otac Dejvid (79) je predvideo da će 34-godišnji Grk postati "slomljen čovek" u ozloglašenom zatvoru.

- Nikakvo vreme provedeno u zatvoru ne može vratiti moju prelepu ćerku, ali sam zadovoljan što sud nije poverovao u besmislice koje je izneo tokom svog svedočenja - rekao je Karolinin otac.

- Dalje sam zadovoljan što znam da će odležati svoju kaznu u zatvoru Koridalos, zatvoru u Grčkoj koji ima jedan od najgorih zatvorskih sistema u Evropi. Kada na kraju odsluži svoju kaznu, za koju mnogi misle da možda neće preživeti, biće promenjen čovek, slomljen čovek, daleko stariji od svojih pravih godina - dodao je.

On je takođe rekao kako on i njegova supruga sada mogu da nastave dalje i da nameravaju da promene ime njihove unuke Lidije u ime njene majke, "kako se nikada ne bi povezivala sa ovim odvratnim stvorenjem".

- Pobrinuću se da on nikada ne vidi svoju ćerku ili da ima bilo kakav kontakt sa njom - rekao je.

Karolina Krauč (19) ubijena je prošlog maja u vili koju je delila sa Anagnostopoulosom.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/Caroline Crouch

Nakon ubistva, on je vezao samog sebe i rekao policiji da su za sve krivi albanski kriminalci.

Lio je "krokodilske suze" na službi na groblju, na rodnom ostrvu svoje žene, Alonisosu, grleći njenu izbezumljenu majku Suzan.

Anagnostopulos je dobio 16 godina zatvora za ubistvo svoje žene i 11 i po godina za ubistvo njihovog psa i ometanje pravde.

Odležaće svoju kaznu u maksimalno obezbeđenom Koridalosu, koji je poznat po prenatrpanosti, nasilju bandi i "anarhističkim teroristima".

Kako navodi Daily Mail, Anagnostopoulos deli ćeliju sa još dva "VIP" zatvorenika, bivšim šefom Grčkog nacionalnog pozorišta Dimitrisom Lignadisom, koji je optužen za silovanje tri dečaka i jednog muškarca, i glumcem Petrosom Filipidisom, optuženim za silovanje.

Svedoci veštaci, uključujući terapeutkinju para, Eleni Milonopoulou, na sudu su nazvali ubicu "narcisoidnim psihopatom".

Atanasios Harmanis, advokat porodice Krauč, rekao je nakon izricanja presude da je Karolina sada "simbol u borbi protiv nasilja nad ženama".

- Verujem da smo imali fer suđenje na najvišem nivou i da nismo pali na šaradu koju je optuženi igrao 37 dana nakon ubistva i tokom sudskih ročišta. Bio je to gnusan zločin: davio je golim rukama ženu za koju je rekao da je ljubav njegovog života pet minuta i nije stao dok nije umrla - zaključio je.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.