BLOGERKA IZ BOSNE RAZOČARANA OMILJENOM DESTINACIJOM SRBA: Doživela ŠOK iskustvo - vole da OBMANJUJU turiste?
Naida Bojnakova, Foto: Pritnscreen/YouTube/Naida Bojnakova

PREVARANTI?

BLOGERKA IZ BOSNE RAZOČARANA OMILJENOM DESTINACIJOM SRBA: Doživela ŠOK iskustvo - vole da OBMANJUJU turiste?

"Hoću da vidim da li su Grci ili Turci veći prevaranti", počela je Naida, koja godinama živi u Turskoj, opisujući šta se dogodilo u Grčkoj

Objavljeno: 10:56h

Bosansko Hercegovačka blogerka Naida Bojnakova opisala je svoj put u Grčku u videu koji je postavila na Jutjub. Osvrnula se na neprijatno iskustvo koje joj se dogodilo sa smeštajem.

"Hoću da vidim da li su Grci ili Turci veći prevaranti", počela je Naida, koja godinama živi u Turskoj, opisujući šta se dogodilo u Grčkoj.

"Ružno je reći, ne mislim loše, ali vole da obmanjuju turiste, odnosno da im uzmu više novca", rekla je ona.

1 / 4 Foto: Profimedia

U Grčkoj, tačnije na Santoriniju, ona i njen suprug pronašli su hotel u kojem su tri noćenja platili 1.200 evra (oko 9.000 kuna). "Došli su kod mene, nema prijema. Na krovu nam Dimitrij kaže da će nam pomoći... Nema veze. Kaže da će sobe biti gotove za sat vremena", rekla je Naida i objasnila da je u vreme kada je rekao da su sobe spremne dobio obaveštenje da je njihova rezervacija otkazana putem Bookinga.

"Nema veze, idemo u sobu. To je ta soba, ali hoteli u kojima se plaća noćenje oko 300 evra imaju šampone, kape za kosu, makaze, sve živo u sobama. Kao da smo ušli u prazan stan. samo dva peškira i dva šampona. Ako je čisto, čisto je", rekla je Naida.

Ona je dodala da su njeni prijatelji u drugom hotelu imali sličnu situaciju sa Booking-om. "Ljudi, izgleda da lažu. Nema gazde, odmah vam otkažu rezervaciju da im ne napišete ništa loše na Bookingu. Nije loše, ali nije za tu cenu", zaključila je Naida. Inače, 167.000 ljudi prati Naida na Instagramu i često objavljuje fotografije i snimke sa svojih putovanja.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.