JEZIV ŠOK ZA NADALOVU TRUDNU SUPRUGU: Rafa varao Meri sa poznatom pevačicom, isplivali detalji VRELE afere?!
Rafael Nadal i Šakira, Foto: Printscreen/YouTube

auuu

JEZIV ŠOK ZA NADALOVU TRUDNU SUPRUGU: Rafa varao Meri sa poznatom pevačicom, isplivali detalji VRELE afere?!

Španski teniser trenutno je u Njujorku, gde se priprema za Ju Es open, a tamo su ga dočekale neprijatne vesti iz Evrope: mediji bruje da je svojevremeno prevario svoju dragu

Objavljeno: 09:47h

Dok ga očekuje početak Ju Es opena, španski teniser Rafael Nadal suočava se s problemima na privatnom planu: svojoj trudnoj supruzi moraće da objasni najnoviji trač koji kruži evropskim medijima.

Nadal ovih dana uživa u jednom od najlepših perioda svoje karijere i života – rekorder je po broju osvojenih grend slemova - 22, a njegova supruga Marija Franciska Pereljo u drugom je stanju.

Marija Franćiska Pereljo, Rafael Nadal
foto: Profimedia

Španski teniser trenutno je u Njujorku kao jedan od glavnih favorita za osvajanje poslednjeg grend slema u sezoni, a tamo su ga dočekale neprijatne vesti iz Evrope: mediji bruje da je svojevremeno prevario svoju dragu sa – Šakirom!

Kako tvrdi španski paparaco Đordi Martin, sve se dogodilo 2009. godine, kada su se Nadal i Šakira upoznali na snimanju njenog spota za pesmu "Džipsi" (Gypsy).

Ovaj spot poznat je po Šakirinom senzualnom plesu i očiglednoj hemiji između španskog sportiste i kolumbijske pevačice, a oni su se držali za ruke, grlili i na kraju je došlo i do poljupca.

1 / 5 Foto: Printscreen/YouTube

Prema pisanju italijanskog lista 'Corriere della Sera', nije sve bilo deo scenarija, već su Rafa Nadal i muzička zvezda imali "intenzivnu ljubavnu aferu".

Šakira je tih dana, kako se šuškalo, bila u vezi sa španskim kolegom Alehandrom Sancom, dok je Nadal bio već četiri godine u vezi sa Meri.

Nije poznato koliko je ova afera trajala, a ono što je sigurno jeste da je Šakira sledeće godine, dok je snimala spot za pesmu Waka Waka u susret Svetskom prvenstvu u Africi, upoznala drugog slavnog španskog sportistu, fudbalera Barselone Đerara Pikea.

Rafael Nadal, Tenis, ATP
foto: Profimedia

Par je dobio dvoje dece i proveo zajedno 12 godina, a nedavno su saopštili da se rastaju.

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - istakli su Pike i Šakira.

Javna je tajna da je Pike prevario vatrenu Kolumbijku s mladom studentkinjom Klarom Kijom Marti, a spekuliše se čak da ih je Šakira uhvatila zajedno u krevetu.

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.