HOĆE LI NADALOVA OBJAVA BITI VAŽNIJA NEGO ŠTO SE SLUTI: Ovako je ranije pričao o DECI, a ako je Meri trudna...
Marija i Rafael Nadal, Foto: Profimedia

možda sprema bombu

HOĆE LI NADALOVA OBJAVA BITI VAŽNIJA NEGO ŠTO SE SLUTI: Ovako je ranije pričao o DECI, a ako je Meri trudna...

Ako je ova vest tačna, to bi moglo da znači nešto još mnogo bitnije za Rafinu karijeru od (ne)učešća na ovosezonskom Vimbldonu

Objavljeno:

Rafael Nadal je za petak najavio konferenciju za medije na kojoj će govoriti o raznim pitanjima, a dosta ih se pojavilo baš onda kad je planirao da malo odahne posle osvajanja 14. pehara Rolan Garosa.

Španac se ubrzo podvrgao hirurškoj intervenciji na hronično povređenom levom stopalu, kom je delimično spalio nerv "pulsiranom radiofrekventnom simulacijom", pa sve interesuje da li je operacija uspela i hoće li moći da zaigra na Vimbldonu.

Ali, ove nedelje se pojavila još jedna vrlo bitna vest. Španski list "Ola" je na sav glas obznanio da je Rafina supruga Marija Franćiska Pereljo (koju rodbina i prijatelji zovu Meri, a novinari uporno i pogrešno Ćiska) trudna. Zato mnogi očekuju da "Kralj šljake" potvrdi i ovu vest.

Ali, ako je ona tačna, to bi moglo da znači nešto još mnogo bitnije za Nadalovu karijeru od (ne)učešća na ovosezonskom Vimbldonu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Naime, Rafa je ranije razgovarajući o porodici i tome zašto on i Meri još nemaju dece (u vezi su od 2005. a u braku od 2019), rekao kako i te kako želi decu, ali samo tako da može u potpunosti da im se posveti, kao što dok god igra čini sa tenisom.

- Voleo bih da imam decu: dečaka ili devojčicu. Ja sam porodičan čovek koji voli mališane. Ali, realnost je takva kakva jeste, godine prolaze i voleo bih da krenem sa tim kada mi moj sportski način života to dozvoli - rekao je jednom prilikom Rafael.

Izgleda da je taj trenutak došao, pa ako i dalje razmišlja isto, vrlo je moguće da u petak saopšti kako mu je ovo poslednja sezona u karijeri, bez obzira da li je zahvat na stopalu uspeo!

U svakom slučaju, saznaćemo vrlo brzo...

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.