OVO JE MERI NADAL SA KOJOM RAFA ČEKA PRVO DETE: Nema je na društvenim mrežama, a 2 stvari deli sa Jelenom Đoković!
Mariju i Rafaela Nadala je upoznala sestra slavnog tenisera, Maribel, Foto: Profimedia

idealan par

OVO JE MERI NADAL SA KOJOM RAFA ČEKA PRVO DETE: Nema je na društvenim mrežama, a 2 stvari deli sa Jelenom Đoković!

Svi su se pitali kada će srećna veza konačno biti krunisana prinovom

Objavljeno:

Dok svi čekaju da Rafael Nadal obelodani stanje posle hirurške intervencije na stopalu i da li će igrati na Vimbldonu, stigla je sasvim druga senzacionalan vest.

Uvek dobro upućeni španski mediji, kada je reč o njihovom najboljem sportisti, javili su danas da je Rafina supruga, Marija Franćiska Pereljo, trudna.

Franćiska (33) i Nadalova sestra Marija Izabel su zajedno išle u školu, a pošto je Rafael uvek zvao svoju tri godine mlađu sestru da izlazi s njim, tako je upoznao i sadašnju suprugu. Marija i Rafa su u vezi od 2005, a krunisali su je brakom oktobra 2019.

Inače, malo je poznato da Mariju Franćisku niko u porodici Nadal ili među prijateljima ne zove 'Ćiska' kako su je strani mediji pogrešno krstili, a naši prihvatili. Zapravo, njen nadimak je "Meri", pa kada su čuli to ime, pomenuti mediji su se pitali otkud promena nadimka, iako su joj prvi sami nadenuli...

1 / 5 Foto: Profimedia

Meri je završila biznis akademiju, a radi kao agent osiguranja. Pomaže Nadalu u radu njegove fondacije, gde je postavljena za direktora projekta - slično Jeleni Đoković sa Fondacijom Novaka Đokovića, pa im je tpo zajedničko, sem što su supruge vrhunskih tenisera.

Rafa i Meri za 17 godina veze, od toga dve i po u braku, nisu imali dece, a ovako je "Kralj šljake" ranije govorio na tu temu.

- Voleo bih da imam decu: dečaka ili devojčicu. Ja sam porodičan čovek koji voli mališane. Ali, realnost je takva kakva jeste, godine prolaze i voleo bih da krenem sa tim kada mi moj sportski tip života to dozvoli - rekao je jednom Rafael.

1 / 6 Foto: EPA/Julian Smith

Zbog toga se opet potežu priče da je ovo znak da Rafa planira da se uskoro penzioniše.

Inače, Meri Nadal nema društvene mreže i javno je govorila o tome da ne želi da bude u centru pažnje.

- Nije to svet čiji deo ja želim da budem, niti bi se Rafa odlučio da bude sa ženom koja je tragala samo za tim u životu - rekla je Pereljova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.