ĐOKOVIĆ NAPREDOVAO BEZ IGRANJA, RUD SE 'SKLONIO': Lajović 'skočio' 10 mesta!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

atp lista

ĐOKOVIĆ NAPREDOVAO BEZ IGRANJA, RUD SE 'SKLONIO': Lajović 'skočio' 10 mesta!

Karlos Alkaras ima plasman karijere

Objavljeno: 07:20h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napredovao je za jedno mesto na ATP listi i prilikom najnovijeg preseka prvog dana avgusta zauzima šestu poziciju.

Ostao je Đoković na 4,770 bodova, koliko je imao i prethodnog puta, ali mu je u penjanju na listi makar za to jedno mesto pomogao Norvežanin Kasper Rud koji je u međuvremenu izgubio 205 poena i trenutno je na 4,685.

Novak Đoković, Masters Šangaj, ATP
foto: Profimedia

Danil Medvedev je zadržao prvu poziciju sa 7.625, drugi je Aleksander Zverev sa 6,850, treći je ostao Rafael Nadal sa 6,165 bodova, dok je na četvrto mesto skočio Karlos Alkaras (5,035) koji je pretekao Stefanosa Cicipasa (5,000) iako je izgubio u finalu ATP Umaga u Hrvatskoj.

Kada je u pitanju TOP 10, vredi pomenuti da je Andrej Rubljov ostao osmi, Feliks Ože-Alijasim deveti, a Janik Siner, novi šampion Umaga, na 10. mestu.

Miomir Kecmanović je nazadovao za pet mesta i sada zauzima 38. poziciju. Filip Krajinović je na 47. mestu, Dušan Lajović se popeo za 10 mesta i trenutno je 70. igrač sveta, Laslo Đere je pao na 86. poziciju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.