EKSTREMNI SPORTOVI NISU PREPREKA NOVAKU ĐOKOVIĆU! Zaplivao na planinskoj ledenoj reci
Novak Đoković i ekipa okušali se u plivanju na planinskim vodama, Foto: Printscreen/instagram/jugoslavkaric

njegovo telo nema granica

EKSTREMNI SPORTOVI NISU PREPREKA NOVAKU ĐOKOVIĆU! Zaplivao na planinskoj ledenoj reci

Novak Đoković još nije siguran da li će učestvovati na poslednjem gren slem turniru u godini

Objavljeno:

Novak Đoković koristi slobodno vreme da odmara u Crnoj Gori gde se ujedno i priprema za eventualno učešće na US Openu, za koje bar trenutno nema pravo nastupa zbog kovid protokola i činjenice da nije vakcinisan.

On je na odmoru u Kotoru, a sada je iskoristio priliku da sa prijateljima i zapliva u reci Ljuta koja je poznata po tome što se radi o ledenoj planinskoj reci koja ima samo pet stepeni celzijusa, pa je zbog toga i pravi izazov da se neko oproba u njoj.

1 / 8 Foto: EPA/Jason Szenes

Ovo nije prvi put da se Novak Đoković obreo u ledene vode, pošto je i po instrukcijama Vima Hofa, ekspremnog sportiste, pre nešto više od dve godine odlučio da zapliva u ledenom potoku i tako odradi vežbe disanje.

Podsetimo, Novak Đoković još nije siguran da li će učestvovati na poslednjem gren slem turniru u godini koji se održava u SAD, pošto trenutnu propisi ove zemlje traže obaveznu vakcinaciju, što nije slučaj kod najboljeg srpskog sportiste, koji je iz istih razloga propustio i prvi veliki turnir u godini kojie je odigran u Australiji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.