"KO JE VEĆA PRETNJA PO AMERIKU - BOLESNIK ILI ELITNI SPORTISTA?" Udario po Bajdenu zbog tretmana Đokovića! (VIDEO)
Džozef Bajden/Novak Đoković, Foto: EPA/Tolga Akmen, Profimedia

surovo

"KO JE VEĆA PRETNJA PO AMERIKU - BOLESNIK ILI ELITNI SPORTISTA?" Udario po Bajdenu zbog tretmana Đokovića! (VIDEO)

Odluka se po svemu sudeći neće promeniti mada je svakog dana sve više onih koji traže da se Novaku omogući da igra u Njujorku, a osuđuju politiku "Bele kuće" i predsednika Džozefa Bajdena

Objavljeno:

Novak Đoković uživa na odmoru posle odbrane titule na Vimbldonu, a kako je i sam rekao, miran je po pitanju nastupa na Ju Es openu jer na isit ne može da utiče.

Srpski teniser je svestan da su male šanse da dobije izuzeće, a organizator (USTA) je potvrdio da oni nisu uveli nikakva ograničenja nevakcinisanim igračima, ali i da će poštovati odluku vlasti da nevakcinisani neamerički državljani ne mogu da uđu u SAD.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ta odluka se po svemu sudeći neće promeniti mada je svakog dana sve više onih koji traže da se Novaku omogući da igra u Njujorku, a osuđuju politiku "Bele kuće" i predsednika Džozefa Bajdena.

Njima se pridružio i Avi Jemini, australijski novinar, koji je i ranije davao podršku Đokoviću, a sada je iskoristio nedavni potez Bajdena na jednoj konferenciji, da poentira po pitanju Đokovića.

Džozef Bajden
foto: EPA-EFE/Matt Marton

- Ko je veća pretnja po Ameriku? Džo Bajden: Bolesni čovek koji skida masku da kašlje ili Novak Đoković: Elitni sportista - napisao je Jemini na Tviteru, pa dodao:

- Novak Đoković neće otići u istoriju samo kao teniska legenda, već kao čovek sa više integriteta od takozvanih lidera koji ga zabranjuju. Njegova snaga je inspirativna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.