BRITANCI SVE ZATAŠKALI! Panika u kraljevskoj porodici zbog Novaka Đokovića!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

BRITANCI SVE ZATAŠKALI! Panika u kraljevskoj porodici zbog Novaka Đokovića!

Srpski teniser uvek u fokusu britanskih medija i to u negativnom kontekstu

Objavljeno: 19:17h

Dugo nakon što je završeno ovogodišnje izdanje Vimbldona, "duhovi" se ne smiruju kada je u pitanju kraljevska porodica i njen nastup na istom.

Naime, na udaru britanskih medija su se ponovo našli princ Vilijam i vojvotkinja Kejt i to iz dva razloga.

Prvi je što je princ Džordž, njihov sin, bio obučen prema rojalnom protokolu - u pantalone, sakou i košulju sa kravatom. Trebalo bi pomenuti da je u vreme kada se igralo finale između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa bila veoma visoka temperatura, pa je aristokratski vrh "optužen" za nehumane postupke prema detetu, nagovestivši da je trebalo da ga obuku u "polo" majicu i šorts.

Novak Đoković, Kejt Midlton
foto: Profimedia

- Džordž je veliki ljubitelj sporta i uživao je, jer je upoznao pobednika turnira Novaka Đokovića. Kejt i Vils misle da je odlazak sa njim na brojne zabavne događaje dobar način da mu izgrade samopouzdanje za javne nastupe" otkriva insajder kraljevske porodice - "Vumns dej"

Drugo se tiče srpskog tenisera i to poprilično neopravdano, jer je mladi kraljević medijima rekao da je njegov navijač. Ovo se nije dopalo Bakingemskoj palati, koja je učinila sve kako bi zataškali čitavu izjavu.

Na tu temu je govorio novinar "BBC"-ja Hju Sajks:

- Džordž je zapravo rekao da navija za Novaka Đokovića pred kamerom, kada je Kejt upoznala Džordža sa nekim od zvaničnika. Tada, takođe pred kamerom, mališan je delovao veoma zadovoljno što je pozdravio Đokovića posle meča – Džordž mu je podigao palac i želeo je da razgovara sa Novakom - istakao je on i potom dodao:

Princ Vilijam, Princ Džordž, Vimbldon
foto: Profimedia

- Rekao sam ranije da mislim da je princ Vilijam obožavatelj Đokovića, dok je Kejt definitivno fan Rodžera Federera. Ima smisla (za mene) da bi Džordž voleo Novaka, posebno ako Džordž gleda mečeve sa svojim tatom. Pretpostavljam da, ako bi Palata pokušala da natera ljude da izostave njegov komentar, to bi bilo iz političkih razloga. Kao, recimo, Novakove antivakserske izjave i stavovi. Ozbiljno sumnjam da bi Džordž uopšte znao za te stvari, on jednostavno voli sportistu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.