MANIPULACIJA ILI POVREĐENI LAV JE NAJOPASNIJI? Cicipas se divi ali i upozorava na Nadala!
Stefanos Cicipas, Foto: EPA/Lukas Coch

pred vimbldon

MANIPULACIJA ILI POVREĐENI LAV JE NAJOPASNIJI? Cicipas se divi ali i upozorava na Nadala!

Grčki teniser Stefanos Cicipas na konferenciji za medije uoči Vimbldona pričao je o predstojećem izjavu, ali je upitan i o Rafaelu Nadalu

Objavljeno: 09:24h

Cicipas izjavio je da treba biti oprezan kada se govori o šansama Rafaela Nadala na Vimbldonu, pošto španski igrač može biti "još opasniji", kada ima fizičkih problema.

- U Parizu je, kako je sam govorio, imao dosta problema sa stopalom, ali to ga nije sprečilo da po 14. put podigne trofej na Rolan Garosu! Mislim da smo navikli na to da Rafa nije spreman da igra, a da osvaja grend slemove i turnire. Mislim da njegovi rivali moraju da budu mnogo oprezniji. Kada kaže da ne može da igra i da ima probleme sa stopalom, tad je najopasniji. To je na neki način obrnuta psihologija.

1 / 9 Foto: Profimedia

- Zaista poštujem ono što je uradio na Rolan Garosu, igrajući sa takvim stopalom. Sigurno je igrao sa takvim stopalom, mislim da je bilo i slomljeno. Ponekad deluje da je besmrtan. Mečevi, taj intenzitet, kada je toliko neprijatno... Većina igrača ne bi mogla da se takmiče u takvim uslovima- rekao je Cicipas.

Čupaće kose, vrištaće, bacaće bruseve - LUDEĆE ZA Novakom: Ipak, nakon ove teorije NEKA BUDE ŠTO KASNIJE!

Grčki teniser je u subotu osvojio prvu titulu u karijeri na travi, pošto je u finalu turnira na Majorki pobedio domaćeg igrača Roberta Bautistu Aguta. Cicipas u prvom kolu Vimbldona igra protiv Aleksandera Ričarda, dok se Nadal sastaje sa Fransiskom Serundolom.

Espreso/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.