ČUVENA AMERIČKA TENISERKA NEMA DILEMU KO OSVAJA VIMBLDON: Novak će biti najbolji, sve će ih sahraniti!
Novak Đoković, Foto: EPA/Tolga Akmen

jake reči

ČUVENA AMERIČKA TENISERKA NEMA DILEMU KO OSVAJA VIMBLDON: Novak će biti najbolji, sve će ih sahraniti!

Novakova igra na travi je sjajna, osvojio je poslednja tri Vimbldona, a mislim da će za ovo da bude spremniji nego što je bio u Parizu

Objavljeno:

Legendarna američka teniserka Pem Šrajver izjavila je da veruje da će Novak Ðoković da osvoji predstojeći Vimbldon, prenose američki mediji. Šrajver je tri puta u karijeri igrala u polufinalu Vimbldona, a trenutno je teniski analitičar i komentator na I-Es-Pi-Enu (ESPN).

- Verujem da će Ðoković da pronađe način kako da osvoji Vimbldon, uprkos tome što ga ''demoni'' Australije i dalje progone. Ali, sahraniće ih sve, i to pobedom na najprestižnijem grend slem turniru - izjavila je legendarna američka teniserka.

1 / 6 Foto: Profimedia

Američki mediji podsećaju da Ðoković nije igrao na Australijen openu, a u četvrtfinalu Rolan Garosa je eliminisan od Rafaela Nadala.

- Novakova igra na travi je sjajna, osvojio je poslednja tri Vimbldona, a mislim da će za ovo da bude spremniji nego što je bio u Parizu. Unapredio je servis na ovoj podlozi, a takođe mislim da je najbolji riterner koga je ovaj sport ikada imao. Sigurno je da neće olako da prepusti Nadalu treći grend slem turnir ove godine - dodala je Šrajver.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.