BLISKA NOVAKOVA OSOBA PROGOVORILA! Otkrio da je Đoković napravio OVU GREŠKU!
Novak Đoković, Foto: EPA/Rungroj Yongrit

komentarisao kraj prošle sezone!

BLISKA NOVAKOVA OSOBA PROGOVORILA! Otkrio da je Đoković napravio OVU GREŠKU!

Goran Ivanišević smatra da nabolji teniser sveta nije imao potrebu da u Tokiju nastupi u miks dublu

Objavljeno: 18:40h

Igrao je Novak Đoković prošlu sezonu kao u transu. Maksimalno fokusiran da postane najtrofejniji grend slem teniser u istoriji, srpski as je mleo rivale pred sobom i u završnicu sezone ušao perfektnim prolaznim vremenom i otvorenim vratima istorije - zlatnim i kalendarskim slemom nadohvat ruke.

Onda su došle Olimpijske igre. Stigao je Nole u Tokio kao prvi favorit za olimpijsko zlato posle osvojenih Australijan opena, Rolan Garosa i Vimbldona, ali je u Japanu doživeo krah koji ga je na kraju, iako to niko ne želi javno da prizna, verovatno i koštao trijumfa na US openu i istorijskog 21. grend slema.

Ipak, nekoliko meseci posle teškog i bolnog poraza od Danila Medvedeva na terenima „Flešing medouza“, Noletov trener Goran Ivanišević je rekao kako je Đoković, ipak, napravio jednu grešku na OI.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Novaka niko nije mogao da spreči da igra na Olimpijskim igrama. Mislim da nije pogrešio (što je otišao u Tokio), ali je napravio grešku kada je rešio da nastupi i u miks dublu. To nije bilo potrebno, jer je na kraju bio umoran. Nije ni igrao za treće mesto. Ipak, ne mislim da je zbog toga izgubio finale u Njujorku - kazao je Ivanišević za „Uubitennis“.

Istakao je hrvatski stručnjak da je Rus bio veoma dobar na tom meču.

- Nikada ga ne možete potceniti, on je neverovatan igrač. Tog dana je bio bolji, ali Novak nije bio Novak. Nešto je nedostajalo, ali, ponavljam, smatram da to nema veza sa Igrama u Tokiju. Takve stvari mogu da se dese, Novak je ljudsko biće, može da ima takve dane. Ali, kada preko puta mreže imate Medvedeva, morate biti na 100 odsto - kazao je Goran Ivanišević.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.