LEGENDARNI STRUČNJAK UPOZORAVA! Novak nema ritam, to se jasno vidi!
NIkola Pilić i Novak Đoković, Foto: Starsport©

IMA SAVET ZA ĐOKOVIĆA!

LEGENDARNI STRUČNJAK UPOZORAVA! Novak nema ritam, to se jasno vidi!

Nikola Pilić osvrnuo se i na publiku koja nije bila naklonjena srpskom asu iako se igralo u Monte Karlu

Objavljeno: 16:38h

Poraz Novaka Đokovića u njegovom prvom meču u Monte Karlu nije bio očekivan. Komentar na ovaj susret i Novakovo izdanje dao je legendarni tesniski stručnjak Nikola Pilić.

- Iznenađujuće jeste, ali za mene i ne toliko. Za ovoliko meseci pauze Novak Đoković je odigrao samo četiri meča. Nema ritam. To se vidi. Trening je trening, a meč je meč. Plus, Fokina je igrao sa inspiracijom, nadmašio je sebe, a Nole je pravio greške. Tu nema leka.

Poznati teniski trener zna šta bi Đoković trebalo da radi.

- Novak mora na turnirima u Beogradu, Rimu i Madridu da odigra makar desetak mečeva. I tako se pripremi za Rolan Garos. Ne mogu da tvrdim da će biti spreman za Pariz, ali sa mnogo mečeva imaće drugačiji ritam, fiziku i glavu za ono najbolje - izhavio je Nikola Pilić za Kurir i dodao:

1 / 3 Foto: EPA/Sebastien Nogier

- Novak nikada tokom svoje karijere nije bio u ovakvoj sitauciji, a to je više od 15 godina kako igra na vrhunskom nivou. Sada je suočen sa nečim u čemu se nikada nije našao. Niko nije znao da će se politika toliko umešati u sport. Sve skupa su to neke stvari koje su bile nepredvidive. Mogu reći da nas je Novak malo razmazio, uvek očekujemo da on pobedi. Nije bio na svom nivou, nije bio ni u petoj, ni u šestoj brzini, a nasuprot sebe je imao momka koji je dao sve od sebe da pobedi "broja jedan".

Publika Đokoviću nije bila baš naklonjena, iako je igrao u Monte Karlu.

- Kad imate nekoga ko je autsajder nasuprot imena Đokovića, koji je atraktivan, igra dobro, pun elana... Čak pet puta se bacio za lopticom, onda to u toj atmosferi stvaraju i simpatije publike - jasan je Nikola Pilić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.