ĐOKOVIĆ ĆE IGRATI SVE! Ivanišević RASPAMETIO Novakove rivale!
Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: Starsport©

bio je jasan!

ĐOKOVIĆ ĆE IGRATI SVE! Ivanišević RASPAMETIO Novakove rivale!

Đokovićev trener kaže da njegov "štićeni" ne odustaje od igranja na svim turnirima na kojima mu je to dozvoljeno

Objavljeno:

Teniski stručnjak Goran Ivanišević je još jednom prokomentarisao odluku Novaka Đokovića da se ne vakciniše i tako ugrozi karijeru.

Novinar sajta "Ubitennis" je bio znatiželjan kako to izgleda kada su Srbi i Hrvati prijatelji - kao on i Novak i da li je to postalo normalno?

- Ne bih rekao da se to dogodilo upravo sada. Rat je završen pre dvadeset godina. Političari ponekad imaju problema, ne samo kod nas, već svuda u svetu. Svi smo prijatelji, govorimo istim jezikom. To je od pomoći. Što se tiče drugog rasporeda, to je nemoguće. Kao što sam ranije rekao, pre tri nedelje mu nije bilo dozvoljeno da igra ovde po pravilima vakcine.

Goran Ivanišević
Goran Ivaniševićfoto: Starsport©

Da li ste pokušali da ga nagovorite da primi vakcinu?

- To je njegov život, njegova odluka. Poštujem njegovu odluku, njegovu porodicu. Iskreno je rekao da će rizikovati svoju karijeru. Čak ga više volim zbog toga jer on stoji iza onoga što govori. On je jedina osoba na svetu koja govori ono što misli. Znate, jednog dana kažu jedno, jednog dana drugo. On je od početka strejt i zato ga još više poštujem. Nadamo se da će ova pandemija prestati. Tek sada može da igra sve turnire. Nadam se da će se Amerika otvoriti pa će moći da igra US Open u septembru.

Posle odlaska Marjana Vajde on je ostao kao ključna figura u njegovom timu. Ivanišević je otkrio da će Novak igrati na svim turnirima na koje je prijavljen, ali da još uvek ne zna da li će na svim mečevima biti uz njega.

Goran Ivanišević i Novak Đoković
Goran Ivanišević i Novak Đokovićfoto: Starsport©

Da li ćete ga pratiti na svim turnirima pre Rolan Garosa?

- Moramo danas prvo da razgovaramo, da vidimo kakav će biti raspored. On će igrati sve, videćemo kako će se stvari razvijati i odlučivaćemo iz dana u dan.

Između ostalog, Ivanišević je otkrio razloge Novakovog poraza u Monte Karlu od Alehandra Davidoviča Fokine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.