ARMENULIĆ SUMNJA U NOVAKA! Jednostavan savet koji se teško sprovodi!
Radmilo Armenulić, Foto: Starsport

nije štedeo

ARMENULIĆ SUMNJA U NOVAKA! Jednostavan savet koji se teško sprovodi!

Legendarni srpski teniser, Radmilo Armenulić, prokomentarisao je Đokovićevu formu. Kako navodi, ključ Novakovih problema leži u manjku odigranih mečeva.

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta još jednom je pokazao da se ne nalazi u najboljoj formi. Novak je juče doživeo poraz od Alehandra Davidoviča Fokine u drugom kolu turnira u Monte Karlu.

- Novak je juče bio jako nesiguran, slabo je servirao i zato nije imao praktično nikakve šanse. Moraće da povede računa i počne da se priprema. Novakova priprema treba da budu mečevi, a ne trening. Važno je da se napomene kako trening i mečevi nisu isto - istakao je Armenulić u razgovoru za MaxBet sport.

Da li Đoković na bilo koji način može da uđe u formu bez mečeva “u rukama”?

– Mislim da će to teško da se desi. On pred sobom ima još samo Srbija Open i Rolan Garos, tako da je povratak u prepoznatljivu formu upitan. Sad opet mora samo da trenira, možda će da odigra tri ili četiri meča na kojima ne znam kako će da prođe…Srbija Open neće da bude mnogo jak turnir, Monfis je otkazao, mada dolaze Kačanov i Rubljev…Videćemo sve posle par mečeva.

Espreso/MaxBet


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.