SENZACIJA! PO PRVI PUT ĆEMO VIDETI KAKO IZGLEDA MIHAEL ŠUMAHER: Porodica pristala da pusti kamere u kuću!
Foto: Profimedia

Iznenađenje za sve

SENZACIJA! PO PRVI PUT ĆEMO VIDETI KAKO IZGLEDA MIHAEL ŠUMAHER: Porodica pristala da pusti kamere u kuću!

Nemački dvojac Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertons snimaju dokumentarac jednostavnog i jasnog naziva - "Šumaher"

Objavljeno: 10:49h

Stižu senzacionalne vesti! Porodica Mihaela Šumahera je najzad spremna da primo TV kamere u svoju kuću u kojoj se legendarni šampion Formule 1 i dalje oporavlja od nesreće koja ga je zadesila na skijanju 2013. godine.

Bio je na više operacija, u šestomesečnoj indukovanoj komi, a sad se oporavlja na kućnoj nezi. Njegove fotografije i snimke niko nije video od sada, a izgleda je došlo vreme da ceo svet vidi u kakvom je stanju legendarni vozač.

Nemački dvojac Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertons snimaju dokumentarac jednostavnog i jasnog naziva - 'Šumaher', a ta će ekipa na korišćenje dobiti ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja po mnogima najbolji vozač u istoriji Formule 1. U njemu će učestvovati i Mihaelova supruga Korina i Šumijev otac Rolf, ćerka Đina Marija i sin Mik koji će sledeće sezone voziti za ekipu Haas.

MIhael Šumaher, Korina Šumaher
foto: EPA/J.L.Cereijido

- Film prikazuje Mihaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti - objasnila je Sabin Kem, portparolka porodice Šumaher.

Podsetimo, Mihael, inače iskusan skijaš, je tog kobnog 29. decembra 2013. godine odlutao sa staze u francuskim Alpima, pao i udario glavom u stenu. Kaciga mu je spasila život, ali svejedno je bio teško povređen. Dvaput su ga operisali i stavili u veštački izazvanu komu. Nakon toga o njemu se zna jako malo.

Mihael Šumaher
foto: EPA/Diego Azubel

- Mihael Šumaher (52) je budan, diše, srce mu ima lep ritam. Verovatno može i da sedi, čak možda i napraviti neki korak uz pomoć drugih, ali ne više od toga- rekao je renomirani neurolog Erih Riderer u dokumentarnom filmu francuskog TMC-a, čije reči prenosi italijanska "Gazzetta dello Sport". Povremeno ga posećuje i Žan Tod, predsednik Svetske automobilske federacije (FIA) koji je istakao da Šumi prati put svog sina:

- Naravno da ga prati. Bili bismo prezadovoljni da imamo novog Šumahera u Formuli, a Mihaelu ću uvek reći isto: bori se. U odličnim je uslovima i ima vrhunsku negu - rekao je Tod.

Dosad je sve samo bilo na prenesenoj pisanoj reči. Nije poznato kad će dokumentarac izaći, ali u njemu bi trebalo da saznamo kako Šumaher izgleda nakon svih ovih godina.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.