NAJCRNJE MOGUĆE VESTI SU UPRAVO JAVLJENE: Htela na svež vazduh pa POGINULA NA JEZIV NAČIN - UŽAS!
Jevgenija Stepanova, Foto: Twitter/Новости обо всём

saobraćajna nesreća

NAJCRNJE MOGUĆE VESTI SU UPRAVO JAVLJENE: Htela na svež vazduh pa POGINULA NA JEZIV NAČIN - UŽAS!

Ruski sport danas tuguje.

Objavljeno: 19:35h

Kako javlja RIA Novosti, četvorostruka evropska šampionka u vušuu (borilačkim veštinama) Jevgenija Stepanova, poginula je u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Ova 24-godišnjakinja je rešila da sa drugaricom ode u prirodu, da na čistom vazduhu treniraju, a vozio ih je muž te drugarice.

Iz zasad nepoznatih razloga, na kolovozu u Vladimirskoj oblasti njihov automobil je prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom.

Na licu mesta poginila je i Stepanova, i pomenuti bračni par, a nekoliko ljudi u autobusu je povređeno, od kojih jedna osoba teže.

"Svi smo je voleli", rekao je za Komsomolskuju pravdu predsednik Vušu federacije Aleksandar Abramov, dodajući:

SAVO MILOŠEVIĆ POTRESEN ZBOG SMRTI LEGENDE! Izneo detalje i poslao emotivnu poruku

"Znate, danas me zovu sa svih strana. Čak iz Irana, iz Čečenije, iz mnogih drugih regiona. Svi govore kako je divna devojka bila, kako je bila divno vaspitana. A ona je bila siroče. Baka ju je odgajila, prošla je kroz vatru i vodu... Takav joj je život bio, ali je uvek poštovala starije, slušala ih bespogovorno. Izuzetno je bila vredna i posvećena".

Kao dete, Jevgenija Stepanova je prvo igrala hokej, i to sa nekoliko drugarica u muškom timu. Prosto, takav je jedini postojao u njenom rodnom gradu, Sudogi. A onda je s tim drugaricama rešila da se paralelno bavi i borilačkim sportovima.

SRBIJA SE JOŠ NIJE SABRALA, DA JE PREMINUO: A sahrana Đuričića već u UTORAK! Poznato vreme i mesto!

"Samo je došla jednog dana s njima kod nas i rekla 'Želim da nas trenirate'. Neke od njih su otišle pre, neke od njih kasnije, a ona je ostala", otkrio je Abramov.

Šest godina posle prvog treniga, osvojila je prvo mesto na juniorskom prvenstvu Evrope u Bukureštu, i to u sandi, kineskoj borilačkoj veštini nalik kikboksu. Od tada su se medalje i uspesi ređali. Uz četiri evropske titule, bila je i druga na svetu, na šampionatu planete u Kazanju 2017. Iako veoma mlada, dobila je priznanje ruske države kao "zaslužni sportista".

"Dobiti to u sportu koji nije olimpijski, jako je teško. To dovoljno govori o tome kakav je sportista ona bila", zaključio je Aleksandar Abramov.

Espreso/Novosti


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.