"U BEOGRAD ME JOŠ NIKO NIJE TUKAO... SEM POLICIJE!" Vaso Bakočević 'PSIHOPAT' zapretio Brazilcu i najavio spektakl
Vaso Bakočević Psihopat, Foto: Natalija Atanacković

u svom stilu

"U BEOGRAD ME JOŠ NIKO NIJE TUKAO... SEM POLICIJE!" Vaso Bakočević 'PSIHOPAT' zapretio Brazilcu i najavio spektakl

Borba sa Denerom Vijeirom je na programu 9. septembra u Beogradskoj areni, kao jedna od borbi koje prethode okršaju Negucića i Prazeresa

Objavljeno:

MMA spektakl očekuje Beograd početkom septembra kada će glavni grad Srbije biti domaćin iventa SBC 44. Glavna borba večeri rezervisana je za Stafana Negucića i Mičela Prazeresa, ali s nestrpljenjem se iščekuje i nastup jednog od najharizmatičnijih boraca s ovih prostora.

Popularni crnogorski borac Vaso Bakočević imaće pred sobom jedan od najvećih izazova u karijeri jer će mu rival biti neporaženi Maks Dener Vijeira. Brazilac ima osam pobeda iz osam borbi, ali je adut Bakočevića ogromno iskustvo.

1 / 6 Foto: Printscreen/YouTube/BalkanRider

Vaso "Psihopat" ima učinak 41-22-1, a u maju je prekinuo niz od tri uzastopna poraza u profesionalnim borbama. Ta tri okršaja ostavila su mnogo traga na borcu iz Risna.

Posebno naporna bila je borba protiv Fransiska Barija, Argnetinca hrvatskog porekla, koji ga je pretukao nakon što je Bakočeviću stradalo koleno kad je zadao udarac. Njih dvojica su radili meč u Hrvatskoj, gde je Vaso ušao u klinč sa domaćom publikom, koja mu je psovala srpsku majku.

Borba sa Denerom Vijeirom je na programu 9. septembra u Beogradskoj areni, kao jedna od borbi koje prethode okršaju Negucića i Prazeresa, a Vaso Bakočević je najavio u svom stilu:

- E vala, viđi, u Beograd me još niko nije tukao... sem policije. Pa neće ni ovaj. OVO JE MOJ GRAD - napisao je Vaso Bakočević na svom Instagram profilu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.