NAJGORI BOKS MEČ SVIH VREMENA: Dve gromade se obrukale, "Iranski Halk" bežao po ringu, SMEJURIJA! (VIDEO)
'Nemojte me samo tući': Halk beži od Kazačkog titana, Foto: Printscreen/Twitter/@Rees

k'o tetke

NAJGORI BOKS MEČ SVIH VREMENA: Dve gromade se obrukale, "Iranski Halk" bežao po ringu, SMEJURIJA! (VIDEO)

Obojica su sada predmet ismevanja na društvenim mrežama, pogotovo Garibi za kog mnogi tvrde da uopšte nije toliko jak

Objavljeno:

Iako konstantno tvrdi da je najjači čovek na svetu, Sadžad Garibi poznatiji kao Iranski Halk na svom debiju u ringu, obrukao sa kao niko do sad.

Rival mu je bio Djumanov Almat Bakitovič, u narodu poznatiji kao "Kazački titan", koji je na kraju nokautirao Garibija u jednom od najsramotnijih boks mečeva u istoriji. Ili nolje reći: Garibi se sam nokautirao.

I jedan i drugi su bili vidno nespremni za ovaj meč, s tim da je Kazahstanac bio taj koji je dominirao i terao Halka da traži tajm-aut već posle 1. minuta.

Onda je ipak uhvatio momentum - u promašajima! Ali, Kazak se sapleo i pao, a Garibi krenuo na njega pa i sam psornuo na kanvas...

Obojica su sada predmet ismevanja na društvenim mrežama, pogotovo Iranski Halk za kog mnogi tvrde da uopšte nije toliko jak. A kao dokaz navode da nijedan od pomenute dvojice boraca nije hteo da se skine, već su boksovali u majicama.

Inače, Iranac je trebalo da se bori Englezom Martinom Fordom koji uz sebe ima etiketu "najstrašniji čovek na svetu!". Sreća njegova pa nije...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.