TRANSPARENT NAVIJAČA ZBOG 15.000 POGINULIH RADNIKA U KATARU! Najviše je iznenadila odluka POLICIJE! (FOTO)
Sporni transparent nemačkih navijača, Foto: printscreen/twitter/spillunke

robovi fife

TRANSPARENT NAVIJAČA ZBOG 15.000 POGINULIH RADNIKA U KATARU! Najviše je iznenadila odluka POLICIJE! (FOTO)

Crna strana izgradnje stadiona za Svetsko prvenstvo koje se krilo od javnosti

Objavljeno: 10:33h

Reprezentacija Nemačke deklasirala je Italiju rezultatom 5:2, u 4. kolu Lige nacija, ali jedan detalj uspeo je da pokvari impresivnu pobedu Pancera nad Azurima.

Pažnju sa onoga što se dešavalo na terenu stadiona Borusija Park u Menhengladbahu skrenuta je na tribine od strane nemačkih navijača.

"Petnaest hiljada mrtvih zbog velike predstave. FIFA i društvo nemaju savest. Bojkotujte Katar", glasio je transparent koji je razvila grupa domaćih navijača.

Ovom porukom jasno su mislili na poginule radnike u Kataru, koji su morali da rade pod robovskim uslovima u Emiratima kako bi se Svetsko prvenstvo uopšte i održalo.

NIŠTA OD 48 EKIPA: FIFA otkrila koliko reprezentacija će učestvovati na Mundijalu u Kataru!

Navijače je policija brzo privela i uhapsila. Morali su da daju objašnjenje za taj gest. Situacija je izazvala veliku buru među nemačkim medijima. Kasnije je objavljeno da navijači neće biti kažnjeni.

"Prema jednoglasnoj proceni policije i Fudbalskog saveza Nemačke, transparent nije bio kriminalne prirode i podlegao je slobodi izražavanja. Ova situacija neće biti sankcionisana", stoji u saopštenju.

NIKO NEĆE BITI POŠTEĐEN TOKOM SP! U Kataru prete SMRTNOM kaznom!

Pogledajte o čemu se radi:

Inače, nakon 4. kola u A3 grupi Lige nacija, iznenađujuće vođstvo pripada Mađarima koji su sakupili sedam bodova, jedan više od Nemačke i dva od Italije. Englezi su na začelju tabele sa svega dva osvojena boda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.