UPALI NA TEREN I BOMBARDOVALI SVOJE IGRAČE BAKLJAMA, JEDVA SU IZBEGLI LINČ: Velikan ispao iz lige! (VIDEO)
Haos na stadionu Sent Etjena posle penala, Foto: Printscreen/Twitter/Harry

spasavali živu glavu

UPALI NA TEREN I BOMBARDOVALI SVOJE IGRAČE BAKLJAMA, JEDVA SU IZBEGLI LINČ: Velikan ispao iz lige! (VIDEO)

Da stvar bude gora ppo njih, ispali su u sezoni kada ih je PSŽ stigao na vrhu liste po broju osvojenih šampionata Lige 1 (10)

Objavljeno:

Krajem ove fudbalske sezone smo bili svedoci da se u pojedinim zemljama vratio trend upadanja navijača na teren da proslave titule i plasman u viši rang, a nažalost, pritom i udare nekog iz protivničkog tabora. Ipak, haos u Francuskoj je bio mnogo gori, valjda jer je i povodo bio negativan.

Fudbaleri Sent Etjena ispali su u drugu francusku ligu nakon što je u baražu za ostanak u elitnom rangu bolja bila ekipa Oksera.

Rezultat je bio identičan kao i u prvom meču (1:1), nije bilo golova u produžecima, pa su o pobedniku odlučili penali koje su gosti bolje izveli.

To se nije svidelo navijačima domaćeg tima koji su uleteli na teren i doslovno pojurili svoje igrače i zasuli bakljama izlazni tunel.

Sent Etjen se tako pridružio Mecu i Bordou koji su već ranije ispali. Da stvar bude gora, to se dešava u sezoni kada se PSŽ izjednačio sa njima na vrhu liste po broju osvojenih šampionata Lige 1 (10).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.