Njegov uslov sigurno mogu da ispune: PRILIKA ZA VEČITE DA DOVEDU SJAJNOG BRAZILCA: Barsa ga se odriče!
FK Partizan - FK Crvena zvezda, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

dani alves

Njegov uslov sigurno mogu da ispune: PRILIKA ZA VEČITE DA DOVEDU SJAJNOG BRAZILCA: Barsa ga se odriče!

Šta se desilo sa parolom Barselone: Mes que un club?

Objavljeno:

Dani Alves se vratio u katalonski klub krajem prošle godine i potpisao ugovor do kraja prošle sezone, a mnogi su bili uvereni da će mu Barselona ponuditi produženje ugovora na još godinu dana.

Međutim, španski mediji su objavili da se to sigurno neće dogoditi i da su čelnici Barselone već poručili Brazilcu da neće ostati u klubu, i da ima dozvolu da traži novi klub.

Nakon što je Serhi Roberto produžio ugovor, odlučeno je da je Alves višak i da nema mesta da mu se ponudi novi ugovor, iako je u drugom delu sezone odigrao nekoliko zaista sjajnih utakmica. Ne treba zaboraviti da je igrao za 1 evro.

Međutim, mnogi smatraju da je Barsa na ovaj način zabila nož u leđa svom igraču, koji je došao da pomogne klubu kada im je bilo najteže, a imao je samo jedan zahtev od njih, na šta na kraju nisu pristali.

Alves je čak bio spreman da ne potpiše ugovor na godinu dana, već samo na šest meseci, jer mu je cilj da ima klub do Svetskog prvenstva, kako bi se našao na spisku selektora Brazila.

Očekivao je ugovor od Laporte do kraja 2022. godine, ali mu Barselona na kraju nije dala ni to, što je šokiralo navijače koji smatraju da Dani ipak nije zaslužio da se na takav način tretira.

Sve ovo je pre nekoliko trenutaka potvrdio i sam Alves, koji se oglasio na Instagramu i zvanično objavio da napušta Barselonu, a emotivnom porukom se oprostio od navijača ovog kluba.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.