MVP PRIZNANJE JE TAKO BLIZU: Još jedan DABL DABL fantastičnog Jokića - Pokuševski dobar u porazu Oklahome!
Foto: Profimedia

NBA

MVP PRIZNANJE JE TAKO BLIZU: Još jedan DABL DABL fantastičnog Jokića - Pokuševski dobar u porazu Oklahome!

I ovoga puta Srbin je imao izvanrednih poteza, genijalnih dodavanja, teških šuteva

Objavljeno: 16:09h

Nikola Jokić imao je odlično veče, nakon što je ubacio 32 poena u pobedi nad Nju Orleansom, srpski as je zabeležio dabl dabl u trijumfu nad Torontom 121:111.

I ovoga puta Srbin je imao izvanrednih poteza, genijalnih dodavanja, teških šuteva, što je doprinelo učniku od 19 poena 11 skokova i dve asistencije za provedenih samo 28 minuta na parketu.

Denver je sipao iz svih pozicija, od Pola Milsapa i Majkla Portera Džuniora, preko Pi Džej Rozijera do Džamajkla Grina, i za tili čas napravio seriju 15:0, a zatim otišao i na plus 21, posle kojih Toronto nije mogao da se vrati.

Prednjačio je pomenuti Porter Džunior, koji je meč završio sa 23 poena i po sedam asistencija i skokova, dok od ostalih, niko osim Jokića, nije bio ni blizu dabl-dabl učinka.

Još jedan Srbin imao je svoje veče. Aleksej Pokuševski za 28 minuta u igri došao je nadomak dabl dabla, pošto je u još jednom porazu Oklahome od Nju Orleansa upisao osam poena i devet skokova.

Tander je od finiša prve četvrtine bio u minusu, iz kojeg nije uspeo da se iščupa do kraja utakmice, uprkos dobrim partijama Dorta, Maledona i Bazlija, koji su ubacili 17, 16 i 15 poena. Na drugoj strani su najefikasniji bili Zajon Vilijamson i Brendon Ingram sa 27, odnosno 24 poena.

Rezultati:

Detroit - Dalas 105:115

Indijana - Bruklin 113:130

Hjuston - Milvoki 143 - 136

Minesota - Golden Stejt 126 - 114

Denver - Toronto 121 - 111

Oklahoma - Nju Orleans 95 - 109

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.