NBA KOŠARKAŠ NAPADNUT ISPRED STRIPTIZ KLUBA! Krvavo lice prekrivao majicom, ali kamera je sve snimila! (VIDEO)
Sterling Braun, Foto: Twitter printscreen

užas

NBA KOŠARKAŠ NAPADNUT ISPRED STRIPTIZ KLUBA! Krvavo lice prekrivao majicom, ali kamera je sve snimila! (VIDEO)

Glavni trener Rocketsa Stephen Silas rekao je 21. aprila da je "Sterling ovde u Hjustonu i oporavlja se".

Objavljeno: 07:51h

Policijski video snimak pojavio se u utorak na kojem se vidi krvav Sterling Braun nakon napada koji se navodno dogodio ispred striptiz kluba u Majamiju, izjavio je radio voditelj sa Južne Floride Andi Slater.

Slejter je na Tvitteru podelio video koji je opisao kao snimke sa kamera nakon napada 19. aprila. Braunov saigrač iz Houston Rockets Kevin Porter Jr. se takođe vidi na video snimku.

Braun - stoji pored Portera mlađeg - viđen je kako majicom prekriva okrvavljeno lice dok razgovara sa policijom pre nego što otkrije njegov torzo takođe obliven krvlju. Oficir gestikulira prema Braunu i Porteru mlađem i odlazi pre nego što se isključi nerazumljiv zvuk, prigušen od policije, prema Slateru.

Porter Jr. kasniji gestovi prema policajcima u, kako se čini, napetoj diskusiji koja se ne može razabrati zbog prigušenog zvuka.

Braunovi saigrači su se navodno plašili za njegov život

Taj napad se dogodio tokom putovanja Rocketsa do Floride. Nakon suočavanja sa Orlando Magicom 18. aprila, Rocketsi su putovali na jug da bi se sutradan suočili sa Miami Heatom. Pre utakmice Heat, Rocketsi su objavili da je Braun bio žrtva napada i da je pretrpeo povrede na licu.

Dva dana kasnije, The Athletic je izvestio da se napad dogodio ispred striptiz kluba Miami Boobi Trap tokom kasnonoćnog putovanja više igrača Rocketsa. Prema izveštaju, Brovn je pokušao da se ukrca u pogrešan autobus nakon izlaska iz kluba i napali su ga stanari u autobusu. Jedan od napadača navodno je udario Brauna bocom u potiljak, "ostavljajući svuda krv".

Braunu je bilo potrebno putovanje u Memorijalnu bolnicu Jackson, a saigrači su se plašili za njegov život, navodi se u izveštaju. Braun je pušten iz bolnice istog dana nakon što je dobio šavove i prošao testiranje. Glavni trener Rocketsa Stephen Silas rekao je 21. aprila da je "Sterling ovde u Hjustonu i oporavlja se".

Brovn od tada nije igrao niti se javno obratio napadu. NBA zvaničnici rekli su za Athletic da istražuju incident. Policija Miami-Dade-a nije najavila hapšenje u napadu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.