ODOGOVOR KOJI SU GROBARI ČEKALI DA ČUJU: Zoran Savić objasnio svoju izjavu da je navijač Crvene zvezde!
Foto: Starsport©

kaže da je bliži s Partizanom

ODOGOVOR KOJI SU GROBARI ČEKALI DA ČUJU: Zoran Savić objasnio svoju izjavu da je navijač Crvene zvezde!

Novi sportski direktor Partizana je odgovorio na pitanje koje se poslednjih dana potezalo u javnosti

Objavljeno: 13:11h

Zoran Savić, proslavljeni bivši reprezentativac i bivši direktor Fortituda i Barselone, predstavljen je kao novi sportski direktor Partizana.

Legendarni nekadašnji košarkaš se vraća u srpsku košarku nakon što je jednu deceniju radio kao košarkaški menadžer.

Nakon vesti da će biti novi sportski direktor Partizana u košarkašoj javnosti, a pre svega među navijačima je krenula da kruži njegova izjava da je navijač Crvene zvezde.

Zoran Savić, Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

- Vezano za izjave o Zvezdi, ja sam 30 godina živeo vani, bio sam i u Barseloni i Real Madridu, nikada mi niko nije pravio problem, zato sam se postavio tako da sam respektovao sve gde sam igrao. Imao sam u Bolonji jedan transparent. Izgubili prvu utakmicu kući, u situaciji pre derbija su tražili da pričaju sa mnom. Ja sam im rekao sve što je bilo ne bih promenio. Ne postoji čovek iz Hercegovine koji nije navijao za Velež, navijao sam i za Čelik, voleo sam Džaju, Pižona, ali to ne znači da sam sa KK Crvenom zvezdom bio blizak kao sa KK Partizan. Da nisam otišao u Barselonu, otišao bih u Partizan. Sa Zvezdom sam imao razgovore sa Cveletom, imao sam drugi poziv 2000. godine gde sam imao veliku ponudu od Zvezde, nisam želeo da mešam to jer je bilo i politike. Verovatno bih imao mnogo para na računu sada, ali imam neke kodekse i neću da mešam politiku i sport. Svi su mi prijatelji silom prilika partizanovci. Niko od njih nije rekao ružnu reč, porodica Radomira Antića, Lončar, Željko Obradović, Mačvan, niko mi ružnu reč nije rekao o Partizanu. Partizan ima svu moju koncentraciju, nema nikakvih sumnji, niti problema sa navijačima Crvene zvezde i Partizana - odgovorio je Savić.

(N. Đukić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.