ŽAKELJ PUN SAMOPOUZDANJA: Jedva čekamo treći meč sa Partizanom!
Andrej Žakelj, Foto: Starsport

MAJSTORICA

ŽAKELJ PUN SAMOPOUZDANJA: Jedva čekamo treći meč sa Partizanom!

Crnogorci su iznenadili crno-bele u prvom meču u Beogradu, a potom su na svom terenu propustili priliku da se plasiraju u polufinale

Objavljeno: 16:03h

Košarkaši Partizana i Studentskog centra sastaće se u ponedeljak u majstorici četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Crnogorci su iznenadili crno-bele u prvom meču u Beogradu, a potom su na svom terenu propustili priliku da se plasiraju u polufinale.

Trener Podgoričana Andrej Žakelj raduje se trećem susretu sa srpskim i evropskim velikanom iz Beograda.

Detalj sa drugog meča u Podgorici
Detalj sa drugog meča u Podgoricifoto: SC Derby/Filip Roganovic

- Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača Partizana, sjajnu atmosferu. Biće zaista uživanje igrati u takvom ambijentu. Partizan će sigurno pojačati stepen agresivnosti u oba smera. Jako je bitno da na agresivnost i energiju rivala odgovorimo istom merom, jer jedino na taj način možemo da budemo ravnopravni, kao što smo bili u prethodna dva duela. Partizan je ponovo pod pritiskom, a naša prednost je što možemo da odigramo rasterećeno i hrabro, što možemo da uživamo u meču koji sledi. Ljudski i sportski je nadati se da možemo do pobede - rekao je Žakelj.

Svoja očekivanja izneo je Flečer Megi.

- Očekujem još jaču reakciju igrača Partizana, koji će imati veliku podršku sa tribina. Rasterećeni smo, ali odlučni da se borimo od prvog do poslednjeg sekunda. Odbrana je ključ. Ne smemo da dozvolimo Partizanu da uđe u šuterski ritam, s druge strane moramo da koristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Nadam se i verujem da možemo da budemo konkurentni, da iz pomenute konkurentnosti možemo da još jednog iznenađenja, tačnije rečeno podviga, čuda… - rekao je Megi.

Majstorica je na programu u ponedeljak sa početkom od 20 časova.

Bonus video:

00:13

Grobari krenuli da navijaju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.