NOVA PROMENA: Finale Kupa Srbije pomereno, ovo je razlog!
Detalj sa finala Kupa Srbije, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

navikli smo...

NOVA PROMENA: Finale Kupa Srbije pomereno, ovo je razlog!

Finale je ranije planirano za 3. jun, ali Crvena zvezda je iznela predlog da se igra između 36. i 37. kola Superlige Srbije, kako bi eventualnu duplu krunu slavila u poslednjem kolu

Objavljeno: 15:21h

Finale Kupa Srbije u fudbalu još jednom je pomereno. Nakon nesuglasica oko datuma igranja završne utakmice najmasovnijeg fudbalskog takmičenja Srbije još u aprilu, FSS je izašao na ruku Crvenoj zvezdi da se meč sa 3. juna pomeri unazad, ali umesto 24.5. kako su predlagali crveno-beli, odredili su 25. maj. Sada je Savez morao da promeni satnicu finala.

Naime, utakmica za trofej Kupa između Zvezde i Čukaričkog se hoće igrati na stadionu "Rajko Mitić", u četvrtak 25. maja, ali ne u 18.30 već u 21.00.

FSS, Kup Srbije
foto: FSS

Razlog su litije koje se u Beogradu održavaju u 19h tog dana, prenosi Nova.

Ovo će biti četvrti međusobni susret ova dva tima, a u prethodna tri izabranici Miloša Milojevića slavili su i to sa nulom. U prvom meču na Brdu bilo je 0:2, a naredna dva puta na svom terenu crveno-beli bili su bolji sa čak 3:0 i 4:0. Podsetimo, šampion Superlige i branilac duple krune do finala je došao pobedivši TSC sa 3:0 u polufinalu, dok je Čuka do direktne borbe za trofej stigla preko Vojvodine, pobedom od 2:0.

Finale je ranije planirano za 3. jun, ali Crvena zvezda je iznela predlog da se igra između 36. i 37. kola Superlige Srbije, kako bi eventualnu duplu krunu slavila u poslednjem kolu.

Kao lokacija je ranije određen novi stadion u Loznici, ali on nije završen u predviđenom roku...

Bonus video:

00:23

Čarke fudbalera na 170. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.