KEJN NE MOŽE SAM: Magičan gol Engleza, pa PONOR Totenhema!
Hari Kejn, Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

KEJN NE MOŽE SAM: Magičan gol Engleza, pa PONOR Totenhema!

Sparsi su se maltene oprostili od mesta koje vode u Ligu Evrope, a čeka ih grčevita borba sa Aston Vilom i današnjim rivalom za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija

Objavljeno: 15:40h

Fudbaleri Totenhema poraženi su od Brentforda na svom terenu posle preokreta rezultatom 3:1 u okviru 37. kola Premijer lige.

Sparsi su se maltene oprostili od mesta koje vode u Ligu Evrope, a čeka ih grčevita borba sa Aston Vilom i današnjim rivalom za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Totenhem je sjajno počeo meč, već u 8. minutu poveo je spektakularnim pogotkom Harija Kejna iz slobodnog udarca.

Nastavio je domaćin do kraja poluvremena sa sjajnom igrom, a šanse su se ređale pred golom Davida Raje. Ipak, Son, Kuluševski i ostali nisu uspeli da postignu drugi gol za Totenhem.

U nastavku izabranici Rajana Mejsona potpuno su stali, a to je Brentford iskoristio da stigne do prve pobede u istoriji na stadionu Pevaca.

Brajan Mbeumo je ekspresno postigao dva gola, iskoristivši totalnu nesposobnost Bena Dejvisa.

Još veću nesposobnost pokazao je Oliver Skip koji je u 88. minutu amaterski izgubio loptu, Mbeumo je dodao do Janika Vise, a ovaj postavio konačnih 3:1.

Imao je Totenhem nekoliko stopostotnih šansi u nadoknadi vremena koja je trajala devet minuta, ali su Raja i Ben Mi sačuvali mrežu Brentforda i doneli mu veliki trijumf.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.