"TAKO JE, KAKO JE!" Duško Ivanović se okreće novim izazovima!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

oprez!

"TAKO JE, KAKO JE!" Duško Ivanović se okreće novim izazovima!

Crveno-beli u jakom ritimu utakmica

Objavljeno: 16:43h

Košarkaši Zvezde su u petak izgubili od Partizana u evroligaškom derbiju, a već u nedelju ih očekuje nova utakmica kada će gostovati FMP-u u okviru 17. kola ABA lige.

- Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju. Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo - rekao je Ivanović.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

- Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je - dodao je trener crveno-belih.

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i jednim porazom, dok je FMP treći sa skorom 12/4.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da FMP igra odlično ove sezone, da ima svoj prepoznatljiv stil igre i dobre rezultate.

- Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom- rekao je Dobrić.

Ognjen Dobrić
Ognjen Dobrićfoto: Starsport©

Utakmica izmedju Crvene zvezde i FMP-a na programu je sutra od 15.00 u Železniku.

Crveno-beli potom u ponedeljak putuju u Italiju gde ih u utorak i četvrtak očekuju utakmice sa Virtusom i Milanom u Evroligi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.