"STVARNO MI JE ŽAO ŠTO NISMO"... Željko Obradović razočaran zbog jedne stvari (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

"Ja sam zaista uživao"

"STVARNO MI JE ŽAO ŠTO NISMO"... Željko Obradović razočaran zbog jedne stvari (FOTO)

Momci su se borili od prvog do poslednjeg minuta, nastojali su da opravdaju podršku navijača kojima se zahvaljujem od srca, rekao je trener Partizana

Objavljeno: 22:00h

Željko Obradović, trener Partizana izneo je utiske posle pobede svog tima nad Crvenom zvezdom 79:78 u 21. kolu Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić".

- Zadovoljan sam, pobedili smo, iako nismo odigrali dobro, mogli smo i morali mnogo bolje. Međutim, momci su se borili od prvog do poslednjeg minuta, nastojali su da opravdaju podršku navijača kojima se zahvaljujem od srca. Na kraju, uspeli smo da privedemo meč kraju, ali ostaje žal što razlika nije malo veća - rekao je Obradović.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu...

- Igrali smo pametno u odbrani i napadu. Kontrolisali smo dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta, ali mi je stvarno žao što nismo sačuvali četiri poena prednosti. Ledej je odigrao odličan meč, ali me više raduje odnos osvojenih i izgubljenih lopti. Zvezda je tim koji u svakoj utakmici daje maksimum, tako je bilo i u derbiju koji je ostao iza nas. Nadam se da su ljubitelji košarke uživali u sjajnom meču.

Zek Ledej
Zek Ledejfoto: Starsport

Deveostruki osvajač elitnog tamičenja smatra da nema vremena za slavlje.

- Raduje pobeda u derbiju, ali nema vremena za slavlje, jer za nekoliko dana sledi duel sa Mornarom, pa duel sa Asvelom…. Ostalo je još mnogo do kraja ligaškog dela takmičenja u Evroligi i zaista je teško baviti se spekulacijama i procenama kakvi su krajnji dometi.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

Za kraj, o atmosferi...

- Ja sam zaista uživao. Navijači Zvezde su napravili dobru atmosferu, čuli su se i naši navijači. Da li je bilo uvreda sa tribina zaista ne znam, jer dok utakmica traje, fokusiran sam na parket. Na parketu je sve bilo besprekorno - zaključio je Obradović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.