DUŠKO IVANOVIĆ POTPUNO HLADNOKRVAN! Preporodio tim, a evo šta traži od igrača!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

TREĆA VEZANA POBEDA

DUŠKO IVANOVIĆ POTPUNO HLADNOKRVAN! Preporodio tim, a evo šta traži od igrača!

On je istakao da nije sumnjao u igrače, ali da moraju mnogo bolje

Objavljeno: 21:21h

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da slave protiv Makabija sa 69:68 u veoma dramatičnoj završnici i tako dođe do treće vezane pobede u Evroligi.

Ovaj rezultat je došao i otkako je na klupu kluba stigao Duško Ivanović, koji je očigledno ramzrdao čitav sastav i uspeo da pronađe kvalitet kako bi pobeđivao utakmice. On je istakao da nije sumnjao u igrače, ali da moraju mnogo bolje.

- Ja nisam ništa mislio o igračima da li imaju kvalitet ili da sad imaju veći. Vrlo je teško doneti pravu odluku kad si na terenu i kad se lomi utakmica, vrlo teško. Mora da se poštuje, ali oni ispunjavaju sve ono što tražim. Ja ne igram, mene niko ne pritiska od igrača da mi loptu da, ali njih da, pa im je teško. Ja uvek pokušavam da pokušaju maksimalno da urade ono, nije lako izvesti ono što ja kažem. Oni slušaju.

KK Crvena zvezda, KK Makabi Tel Aviv, Evroliga
foto: Starsport©

Istakao je Ivanović i to da on nije "krivac" za ove pobede, već su to igrači.

- Ništa ja nisam uradio, igrači su dobili te utakmice. Mislim da ono što sam rekao, kad sam došao prvi dan, imaju strpljenje i vere. Mislim da to imaju, ali mi da bismo nastavili moramo da igramo puno bolje. Ovo je dobro, ali moraćemo bolje - zaključio je Ivanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.