IGOR RAKOČEVIĆ RAZBESNEO 'GROBARE': Povod je OVAJ njegov komentar posle utakmica Zvezde i Partizana u Evroligi!
Igor Rakočević, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

pokrenuo polemiku

IGOR RAKOČEVIĆ RAZBESNEO 'GROBARE': Povod je OVAJ njegov komentar posle utakmica Zvezde i Partizana u Evroligi!

Neki navijači Partizana su požurili da okače i fotografije kojima demantuju legednu Crvene zvezde

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su sinoć u Berlinu posle produžetaka ekipu Albe u 9. kolu Evrolige, čime su upisali treći trijumf u elitnom takmičenju - 84:88 (75:75).

Gotovo odmah po završetku meča, na Tviteru se javio Igor Rakočević, igračka legenda crveno-belih, poslavši poruku u kojoj je indirektno prozvao i večitog rivala Partizan, koji je poražen u Barseloni, a vezana je za broj domaćih i stranih igrača u ekipi.

- U moru ekipa, prepunih stranim igračima, baš je divno videti jednu koja se bori i igra sa puno domaćih igrača. Bez obzira što rezultat nije uvek pobeda, pravo je osveženje i nada. Takve ekipe, ako ništa, imaju identitet, sa decom iz svoje škole. Čestitke Zvezdi - napisao je Rakočević.

Ubrzo su usledile primedbe navijača Partizana, koji su počeli da se pitaju koja su to Zvezdina deca pored Nemanje Nedovića, Ognjena Dobrića, Stefana Lazarevića i mladog Nikole Topića.

Neki su požurili da okače i fotografije u kojima se vidi da se na terenu nalaze isključivo strani igrači, što je bio slučaj u nekim prethodnim sezonama.

Opet, jasno je da je domaćih igrača nikada manje i u Zvezdi i u Partizanu, što je donekle i razumljivo, ako se zna da i jedni i drugi jure rezultate u Evroligi i ostanak na najvećoj sceni, a imaju znatno veće budžete od ostalih domaćih klubova zahvaljujući pomoći države.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.