ŽELJKO OBRADOVIĆ SVESTAN SITUACIJE: Probali smo da reagujemo...
Željko Obradović, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

neće biti lako!

ŽELJKO OBRADOVIĆ SVESTAN SITUACIJE: Probali smo da reagujemo...

Crno-beli pred velikim izazovom

Objavljeno: 23:35h

Košarkaši Partizana nastavljaju u paklenom ritmu, pošto ih svega 48 sati posle meča sa Barselonom čeka duel sa Real Madridom u okviru desetog kola Evrolige.

Crno-beli će se sa “kraljevskim klubom” sastati u četvrtak od 20 časova i 45 minuta, a nakon treninga u "Vizink centru" u Madridu, svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu izneo trener beogradskog tima Željko Obradović.

- Real je ekipa napravljena da ima najveće moguće ambicije. Roster koji imaju, promena trenera koji je bio pomoćnik Pablu Lasu godinama, imaju igrače koji igraju zajedno, imaju automatizme i imaju mlade igrače koje su doveli, koji pokazaju ogromnu želji i koji su shvatili šta znači igrati za Real Madrid. Igramo protiv tima koji sigurno ima najveće moguće ambicije da ide na fajnal for, pokriveni su na svim mestima. Specifična su ekipa jer imaju igrača koji dominira tokom poslednjih nekoliko godina u evropskoh košarci, a to je Tavarez i u odnosu na to treba pripremiti utakmicu. Probali smo da reagujemo sa ovim jednim treningom, treniraćemo i ujutru pa ćemo videti- poručio je Obradović.

KK Partizan
foto: Starsport©

Danilo Anđušić je protiv Barselone bio najefikasniji igrač Partizana, a pre sutrašnji meč u Madridu je istakao da tim mora da se podigne nakon poraza u "Blaugrani".

- Utakmica posle dva dana. Navikli smo na težak ritam, nemamo puno vremena da se pripremimo ali na nama je da uradimo sve što je u našoj moći da se spremimo što bolje. Očekuje nas jako težak meč protiv tima koji igra jako dobru košarku u poslednje vreme i sigurno neće biti lako. Posle jučerašnje utakmice moramo da se podignemo, da odigramo mnogo bolje, sa energijom i defanzivno. Ekipa Reala forsira brzu igru i igraju dosta u tranziciji, najbolja su skakačka ekipa sa Tavarezom koji dominira u reketu. Moramo da zaustavimo njihov ofanzivni skok koji nam je bio problem u prošloj utakmici i popravimo sve navedene stvari i budemo bolji ako želimo da pobedimo ovu utakmicu- istakao je Anđušić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.