IVANOVIĆ IDE PO NOVU POBEDU: Moćne reči trenera Zvezde pred žestok izazov u Evroligi!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

jak tempo

IVANOVIĆ IDE PO NOVU POBEDU: Moćne reči trenera Zvezde pred žestok izazov u Evroligi!

Ivanović veruje u pobedu svojih izabranika protiv ekipe Makabija

Objavljeno: 20:01h

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u sredu u popodnevnim časovima iz Berlina gde su u utorak zabeležili veliku i važnu pobedu.

Vremena za slavlje i odmor nema, već u četvrtak očekuje ih novo iskušenje i utakmica sa Makabijem, koji je u utorak takođe nakon velike borbe savladao Olimpijakos u Tel Avivu.

Iz tog razloga, odmah nakon sletanja u Beograd, ekipa se uputila u halu Aleksandar Nikolić, gde je odradila trening pred meč koji e na programu u četvrtak od 17.30 časova.

Karte za meč koji će imati svoj nastavak i u vidu gledanja premijerne utakmice naše fudbalske reprezentacije u Kataru već se nalaze u prodaji po standardnim cenama.

Luka Vildosa, KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Trener KK Crvena zvezda Duško Ivanović nema puno vremena da osveži ekipu i pripremi je za utakmicu sa timom koji je ove godine potpun renovirao sastav, uložio ogroman novac i dobro otvorio novu sezonu:

- Ovo večeras ne možemo da nazovemo treningom, već više oporavak i rekuperacija, da se osvežimo, da se taktički dogovorimo i nadamo se da će igrači sutra biti spremni. U četvrtak će biti vrlo vrlo teško. U pitanju je jedna po meni od najjačih ekipa, ali i najsnažnijih ekipa. Izvanredni u skoku, izvanredni u reketu, odlično igraju 1 na 1, Lorenco Braun je bio glavni igrač bio Španije i to je pokazao. Mi možemo da igramo sa njima 1 na 1, da pravimo neke rotacije, ali kao što sam rekao „mi verujemo“. Videćemo. Zdravstveno smo ok, momci će biti dobro, svi su spremni - rekao je Duško Ivanović.

Nikola Ivanović
Nikola Ivanovićfoto: KK Crvena zvezda

Njegov prezimenjak Nikola je takođe govorio pred meč sa izraelskom ekipom. - Jeste ova nedelja malo teža, ali veliki smo posao odradili u Berlinu, posebno način na koji smo pobedili utakmicu. Sutra protiv Makabija nas očekuje utakmica protiv ekipe koja je u brojnim aspektima dosta slična kao i ekipa Albe, dosta trčanja, napad u prvih 5 sekundi, utrčavanja, bekovi koji nalaze dobra rešenja u tim prvim sekundama napada. Fizički moramo da odgovorimo na ekipu koja je atletski možda i najpotentnija u Evropi. Defnitivno na taj način moramo da pristupimo meču, gde je svaka lopta bitna. Šansa da zabeležimo dve pobede zaredom, igramo pred naim navijačima i imamo samim tim i obavezu da odigramo kvalitetan meč, rekao je Ivanović. Osim online, karte za ovu utakmicu prodavaće se i na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić, a svi vlasnici kupljenih sezonskih karata biće u mogućnosti da kupe i pojedinačne karte za utakmicu 8.kola ABA lige sa Partizanom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.