TEODOSIĆ PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU! Drama u Atini pripala domaćima, Lučić vodio Bajern do pobede!
Miloš Teodosić, Foto: Profimedia

9. kolo ervolige

TEODOSIĆ PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU! Drama u Atini pripala domaćima, Lučić vodio Bajern do pobede!

Zanimljivo veče u Evroligi

Objavljeno: 23:05h

Košarkaši Bajerna, Panatinaikosa i Baskonije ostvarili su pobede u mečevima devetog kola Evrolige.

Najzanimljivije je bilo u "OAKA" areni, gde je domaćin slavio protiv Virtusa nakon produžetaka rezultatom 88:85.

Paris Li je doneo izjednačenje na 10 sekundi do kraja za "zelene", dok je šut za pobedu imao Miloš Teodosić koji ga promašuje. Otišlo se u produžetke gde je viđen sličan scenario. Dvejn Bejkon je pogodio dva slobodna bacanja na šest sekundi do kraja i odveo Atinjane na tri poena prednosti. Odgovornost je ponovo preuzeo srpski plejmejker koji još jednom nije uspeo da pogodi, čime je meč okončan.

Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio Derik Vilijams sa 26 poena i osam skokova. Nejt Volters je dodao 18 uz četiri asistencije, dok je Paris Li meč završio sa 15 poena. Na suprotnoj strani Mem Žete je imao 20 poena i 10 skokova, a Miloš Teodosić je podelio pet asistencija pored 12 poena.

Panatinaikos je tako upisao treću pobedu ove sezone, ali su i dalje na poslednjem mestu. Virtus ima četiri pobede i pet poraza.

U drugom susretu Bajern je u Francuskoj savladao Asvel rezultatom 74:75.

Kod gostiju je najefikasniji bio Vladimir Lučić sa 13 poena i pet skokova, dok su Andreas Obst i Nik Vajler Bab dodali po 12. Na drugoj strani je najbolji bio Nando De Kolo sa 15 poena.

U poslednjem meču dana, Baskonija je savladala Žalgiris (93:73) predvođena Metjuom Kostelom i Dariusom Tompsonom koji su postigli po 19 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.