ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda angažovala OVOG trenera, PLUS ILI MINUS?
Jovica Antonić se vraća u Crvenu zvezdu, Foto: Dado Đilas

iskusni!

ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda angažovala OVOG trenera, PLUS ILI MINUS?

On je nekadašnji trener prvog tima Crvene zvezda

Objavljeno:

Košarkaški trener Jovica Antonić imenovan je za koordinatora svih mlađih selekcija košarkaškog kluba Crvena zvezda, saopštio je danas srpski i regionalni šampion.

Antonić je nekadašnji trener prvog tima Crvene zvezda, a bio je i pomoćnik bivšeg selektora Srbije Aleksandra Ðorđevića.

KOKOŠKOV IZABRAO STRUČNI ŠTAB: Jedan Đorđevićev pomoćnik ostao u timu! Nenad Krstić postao direktor reprezentacije!

– Antonić će imati zadatak da sinhronizuje rad svih mlađih kategorija i koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi se još više unapredio rad celog sistema mlađih selekcija – navodi se saopštenju Crvene zvezde.

Pionire Crvene zvezde će u narednoj sezone kao trener voditi Nemanja Novašikić, a njegov pomoćnik će biti Nebojša Stanojević.

NEVIĐENA KRAĐA: Jovica Antonić smatra da je Zvezda imala očajan kriterijum suđenja protiv Efesa

Prvi trener kadetskog tima “crveno-belih” u novoj sezoni biće Miloš Šakota, a pomagaće mu Marko Lalić. Juniorsku selekciju Crvene zvezde će voditi Slobodan Klipa, dok će njegovi pomoćnici biti Milan Majstorović i Bojan Ðerić.

– Mlađe selekcije Crvene zvezde (pioniri, kadeti i juniori) već uveliko treniraju i pripremaju se za novu sezonu. Kadeti će 23. septembra igrati kvalifikacije za kvalitetnu ligu Srbije, dok ista obaveza očekuje juniore sedam dana kasnije – dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.