NEDOVIĆ SE OPROSTIO OD NAVIJAČA PAO-A: Hvala vam za sva poznanstva koja sam stekao, jednom zeleni uvek zeleni!
Nemanja Nedović, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

emotivno

NEDOVIĆ SE OPROSTIO OD NAVIJAČA PAO-A: Hvala vam za sva poznanstva koja sam stekao, jednom zeleni uvek zeleni!

Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nemanja Nedović završio je svoju misiju u grčkom Panatinaikosu i posle pune decenijevratio se u Crvenu zvezdu.

Pisali smo juče da je košarkaš iskazao veliku želju da se vrati u Beograd i povukao konkretne potezekako bi napustio "zelene" posle dve sezone provede u Atini.

Utisak je bio da se Nedović i Panatinaikos nisu rastali u "prijateljskom" tonu, a to je potvrdila i oproštajna poruka 31-godišnjaka na svom Instagram profilu upućena navijačima.

- Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu.

Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cele ove situacije.

Nemanja Nedović
foto: Profimedia

Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronađu bolje rešenje. Kada čujem reč ‘ucena’ u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku.

Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo senku na prelepe dve godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini. Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvek ćete biti deo moje porodice i videćemo se uskoro. Jednom "zeleni", uvek "zeleni" - napisao je Nedović.

Košarkaš je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a grčki mediji javljaju da će po njemu zarađivati preko 1.000.000 evra godišnje. To još uvek nije potvrdila ni Crvena zvezda, ni njegov menadžer Miško Ražnatović.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.