GOTOVA DŽIKIĆEVA PRIČA U PODGORICI: Trener NAPUSTIO Budućnost bez ijedne reči!?
Aleksandar Džikić, Foto: Starsport©

ČUDNO

GOTOVA DŽIKIĆEVA PRIČA U PODGORICI: Trener NAPUSTIO Budućnost bez ijedne reči!?

U tekstu se takođe navodi i da se o Džikićevom odlasku već neko vreme govori u košarkaškim krugovima

Objavljeno: 18:37h

Ekipa podgoričke Budućnosti sinoć je trijumfalno završila sezonu. Posle nacionalnog kupa, Budućnost je osvojila i titulu prvaka Crne Gore sinoćnjom pobedom u odlučujućoj utakmici finalne serije plej-ofa protiv Mornara (90:82).

Međutim, ponašanje trenera Aleksandra Džikića po završetku utakmice već je navelo tamošnje medije da danas najavljuju njegov odlazak sa klupe Podgoričana.

Naime, kako prenose podgoričke ''Vijesti'', Džikić nije prisustvovao ceremoniji dodele pehara, niti je potom želeo da se obrati novinarima na konferenciji za medije.

''Preko portparola kluba poručio je da neće davati nikakve izjave ni oko finala, ni oko cele sezone'', navode ''Vijesti'' i zbog svega toga zaključuju da je Džikićevo vreme u podgoričkoj Budućnosti ''prošlo''.

U tekstu se takođe navodi i da se o Džikićevom odlasku već neko vreme govori u košarkaškim krugovima, a jedan od razloga za to jesu i spekulacije kako je navodno izgubio autoritet prema pojedinim igračima.

Međutim, veliko je pitanje i ko će od igrača iz aktuelnog sastava ostati naredne sezone u redovima crnogorskog šampiona, jer trenutno ugovore za narednu sezonu imaju samo dvojica igrača.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.