"DUŠKO IVANOVIĆ JE BUDALA, PSIHOPATA I IDIOT!"
Duško Ivanović, Foto: Starsport

šok ispovest!

"DUŠKO IVANOVIĆ JE BUDALA, PSIHOPATA I IDIOT!"

Nekadašnji hrvatski košarkaš otkrio kako se Duško Ivanović "iživljavao" nad njim tokom perioda kada je nastupao za Barselonu

Objavljeno: 10:28h

Bivši hrvatski košarkaš Mario Kasun otvoreno je govorio o torturi koju je doživeo dok je sarađivao sa crnogorskim stručnjakom Duškom Ivanovićem.

Igranje za veliku Barselonu za većinu košarkaša je ostvarenje sna, dok Kasun boravak u katalonskom klubu pamti kao najgoru noćnu moru.

Hrvat je igrao za Barsu u periodu kada je trener slavnog kluba bio čuveni crnogorski stručnjak Ivanović.

- Upoznao sam divne ljude, ali možda i najgora moja košarkaška odluka. Praktično me dovelo do smrti i do toga da sa 28 godina prestanem da se bavim košarkom. Meni su svi govorili da je Duško Ivanović budala, psihopata i idiot. On je van terena divna osoba, ali na terenu mu se spuste žaluzine - rekao je u popularnom podkastu “Inkubator” Kasun.

Hrvat tvrdi da ga je Ivanović odmah uzeo na zub, jer je odlučio da leto provede sa reprezentacijom.

Mario Kasun
Mario Kasunfoto: Starsport

- Meni je Duško Ivanović rekao da nisam u formi i da svako jutro idem u brdo i da trčim sat vremena pre treninga. Ja sam izgubio 12 kila u sedam, osam dana, prepolovio sam se. Na početku mi je pričao na našem, a posle samo na španskom - tvrdi Kasun.

Bivši as ističe da ga je Ivanović terao da igra i kada je povređen.

- Desila se situacija da sam mesec i po dana igrao, a noga me je tako bolela. To mi je Duško zamerio i rekao mi je da skinem steznik ili da me otera sa treninga.

U sezoni 2007/08 srušio se na terenu i jedva ostao živ.

- On se iživljavao realno nada mnom. Bila je situacija prve godine umesto šest meseci vratio sam se za tri. On je mene poslao u drugu ekipu, a onda se u drugoj sezoni desilo to sa srcem. Vrhunska utakmica na Kanarima, ja nikad bolji, osećam se super, a ovaj se dere, jebe sve po spisku. Dobio sam neki mali udarac u prsa i samo mi je pao mrak na oči i spavanje. Stavili su me na nosila i u bolnicu - otkriva Kasun.

Duško Ivanović
Duško Ivanovićfoto: Starsport©

Bivši košarkaš otkriva da je operacija trajala devet sati i da je morao da bude budan.

- Odem u bolnicu na operaciju, a tamo te ne uspavaju, nego ti umrtve telo. Moraš da budeš budan. Rutinska operacija, devet sati! A ja padam od umora, on me šamara da ne zaspim.

Hrvat tvrdi da ga je Ivanović nije posetio u bolnici i da ga je naterao da se vrati na teren sedam dana nakon operacije.

- Jedini koji su me posetili u bolnici bili su Laporta i Zoran Savić. Oporavak je trajao sedam dana, Duško koliko me je voleo naterao da se vratim za nedelju dana. Sad kad razmislim, oterao bih ga u tri pm - kaže Kasun.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.